Intel Arc Nedir, Ne Değildir?

2. el aldım. 7000 civarı

O fiyata 3070 Ti'ı dağıtan 6800 alınabiliyordu ikinci elde bir ara şu anda zorlanabilir. En en kötü 6000'e falan 6700 XT alırdınız.

A750 kesinlikle alınmayacak bir kart değil bence. A770 tamamen saçmalık fiyatıyla. Kesin sıfır alacak adam için 5000 TL gibi bir fiyatla A750 mantıklı kart.

İşlemcim 6800 desteklemiyor.

Bazı kişiler çok abartıyor. Alınmamali konusunu.

Bu arada detaylı araştırma yapmadan konu açmanızı tavsiye etmiyorum.

Bu arada detaylı araştırma yapmadan konu açmanızı tavsiye etmiyorum.
Yaptım ama desteklenen oyun konusunda bir bilgi bulamadım güncel. 4-5 ay öncesinden vardı sadece. Araştırma yaptığım kaynaklar orada bellidir. Ayrıca bu kartın başka bir sorun çıkartmayacağı ne malum? Potansiyeli yüksek bir kart sorun çıkarma ihtimali olarak.
A750 kesinlikle alınmayacak bir kart değil bence. A770 tamamen saçmalık fiyatıyla. Kesin sıfır alacak adam için 5000 TL gibi bir fiyatla A750 mantıklı kart.
Bazı kişiler çok abartıyor. Alınmamali konusunu.
Gidin 2.el birkaç ay kullanılmış sağlam bir kart alın. Girilecek iş değil. Alınmamalı kesinlikle.

Guncel guc tuketimi ve oyun destegi dahil inceleme hazirlamayi dusunuyorum. "Kesinlikle" demek ne kadar doğru görelim.

Guncel guc tuketimi ve oyun destegi dahil inceleme hazirlamayi dusunuyorum. "Kesinlikle" demek ne kadar doğru görelim.
Hazırlayın. A750 hâlâ benzer güç tüketiminde. Olmasa bile bir şey değiştirmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha bu arada kartın berbat ve sorunlu yazılımı hakkında hiçbir şey söylememişsiniz.
Ben iyi yönlerini de yazdım konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…