Intel Arc Nedir, Ne Değildir?

Hocam RX 6600 ile aralarında 700 TL civarı fark var. 700 TL farka değer mi? Nedense bir türlü elim gitmiyor A750 almaya. Karar veremedim doğrusu. Siz ne önerirsiniz?

Hocam RX 6600 ile aralarında 700 TL civarı fark var. 700 TL farka değer mi? Nedense bir türlü elim gitmiyor A750 almaya. Karar veremedim doğrusu. Siz ne önerirsiniz?
A750 kullanıyorum. Ağır oyunlarda deneyimim yok fakat şu ana kadar sorun çıkarmadı.

A750 kullanıyorum. Ağır oyunlarda deneyimim yok fakat şu ana kadar sorun çıkarmadı.Eki Görüntüle 1956976Eki Görüntüle 1956977

Hocam benim için önemli olan kartın drop gibi sorunları olmaması. Oyun oynarken gerekirse biraz düşük FPS alayım ama drop girmesin. Yabancı forumlarda da gördüğüm kadarıyla bazı oyunlarda drop yiyen birçok kullanıcı var. Stabil olmadığı söyleniyor kartın. Kartı beğeniyorum da kozmetik olarak. Bir türlü elim varmıyor almaya işte. Stabilite olmadığı sürece benim için 3-5 fps önemli değil açıkçası.

Neden MSI, Asus gibi firmalara kart ürettirmiyor İntel?

ASRock üretmiş aslında ama nedense A770, 8 GB olarak gözüküyor.

Bana kalırsa şimdilik Intel kartlar alınmamalı. İzlediğim birkaç videoda, sahte değilse tabii, A750 hemen hemen aynı performansta çoğu yerde 6600'den 1.8 GB'a yakın fazladan VRAM tüketiyordu.

Ayrıca ReSize Bar desteklemeyen, PCIe 4.0 desteklemeyen veya kaliteli bir PSU'ya sahip olmayan sistemlerde tercih edilmelerini mantıklı bulmuyorum.

Bilgisayarı arkadaşlarla oyun girmek için aldım sistemin ağlatcak oyunlar oynamıyorum oynadığım en kaliteli oyun the forest ordada bütün ayarlar fullde sabit 100 Fps alıyorum drop problemi yaşamıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8 GB olanı da var ama Türkiye'de yok.
Değer.

Ayarlardan güç tüketimini sınırlayabiliyorum ben.

Yine fazla. Ayrıca güç tüketimini UV vs. ile zaten düşürebilirsin ama performans kaybı oluyor. 2.el kutulu faturalı garantili birkaç ay kullanılmış sıfırdan farksız 6600 almak daha mantıklı.
Kimse kabul etmiyor ama olmadı bu seri insanlar anlamak istemiyor kartı bende kullandım övüyordum sonra sorunlarını görünce sattım, geçtim.

Bir sene olmuş hala yazılım oturmadı kartın TDP değeri zaten 225W çok fazla yani zaten belli kartın fazla güç çekeceği. Bana kalırsa bunların seneye çıkaracakları seride alınmaz umarım sorunları tamamen çözerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…