Intel Arc Nedir, Ne Değildir?

A380 falan diyorlar ama VRAM'i 6 GB. GTX 1650 civarındaymış performansı ama zaten 3K civarlarına RX 6400 alınıyor. 4K'ya çıkarsanız da RX 6500 XT var ve PCIe 4.0 sürümünde GTX 1660S dengi bir kart ve 6400'den aşağı fiyatta olacağını sanmıyorum. Yine tercih edilmez bence Türkiye'ye gelirse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim 1 yıldan uzun süredir kullanmaktayım. Enerji ya da ısı konusunda ne kadar geri de olsa da performans konusunda bir o kadar iyi. İnceleme nasıl ne zaman neye göre yapıldı bilmiyorum, her gelen yazılım güncellemesinde kendini daha ileri taşımakta. Drop, siyah ekran vs görmedim XeSS (yanlış isem özür dilerim) DLSS'ya da diğer çözünürlük yükselticilere yakın bazı yerlerde daha iyi. Oyun desteğine gelinecek olur ise, bu durum gayet normaldir. Çünkü AMD ve NVIDIA kadar eski değil. Önümüzdeki zamanlarda çoğu gidip azı kalacaktır ki ben bu zamana kadar oynadığım Valorant vs dahil hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Valorant drop muhabbeti ekran kartlarının hemen hepsinde var, oyunun kendi stabil değil. Warzone vb uygulamarda ise akıp gidiyorsun. Şans vermeden uzun süreli kullanmadan (hangi ürün olur ise olsun) yorum yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Saygılarımla. Bu arada bende olan modelde A750 Limited Edition yazıyor. Bilmiyorum bir faydası olur mu?

Son düzenleme:
arkadaşlar selamün aleyküm hayırlı ramazanlar son mesaj 25 aralık 2023 de verilmiş konuyu hortlatmış olacağım için özür dilerim benim oyunla hiçbir işim olmucak standart ev kullanıcısıyız 720p 1080p dizi film arşivini izle internete gir vs vs linkdeki pc nin kartı bahsi geçen kart ben gibi bi adama linkdeki pc yeterli olurmu olmazmi acaba konunun ehli bu işlerden anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

EXPER XCELLERATOR XC211 İ5 12400F 2.5GHZ 16GB 512GB SSD 8GB INTEL ARC A750 WIN11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…