Intel ARCB580 ekran karıncalanıyor

karadagg

Femtopat
Daha fazla  
Bugün itopya.com üzerinden elime ulaşan ModArt-Arc 4 hazır sistemin başarılı bir şekilde ekran kartı montajını yaptıktan sonra Cyberpunk 2077 oyununu açmak istediğimde karıncalanan bir ekranla karşılaştım. Oyunu kapatıp bir kere daha denediğimde oyun sorunsuz bir şekilde açıldı. Fakat bir süre sonra açmaya çalıştığımda yeniden bu karıncalı ekranla karşılaştım. O sıralarda diğer oyunlar sorunsuz açılırken birkaç saat sonra onlar da açılırken karıncalanma yapmaya başladılar. Hatta YouTube videolarında bile olmaya başladı. Cyberpunk olur da denk gelip sağlıklı bir şekilde açıldığında da, oyunu kapattığım zaman bu sefer Windows masaüstü karıncalı bir şekilde beni bekliyor oldu. Heyecanla beklediğim bu yenilikçi sistemle böyle bir deneyim yaşamak hepiniz anlarsınız ki hayal kırıklığı oldu. Bahsettiğim karıncalanma görsellerini de ekliyorum. Sorunum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün itopya.com üzerinden elime ulaşan ModArt-Arc 4 hazır sistemin başarılı bir şekilde ekran kartı montajını yaptıktan sonra Cyberpunk 2077 oyununu açmak istediğimde karıncalanan bir ekranla karşılaştım. Oyunu kapatıp bir kere daha denediğimde oyun sorunsuz bir şekilde açıldı. Fakat bir süre sonra açmaya çalıştığımda yeniden bu karıncalı ekranla karşılaştım. O sıralarda diğer oyunlar sorunsuz açılırken birkaç saat sonra onlar da açılırken karıncalanma yapmaya başladılar. Hatta YouTube videolarında bile olmaya başladı. Cyberpunk olur da denk gelip sağlıklı bir şekilde açıldığında da, oyunu kapattığım zaman bu sefer Windows masaüstü karıncalı bir şekilde beni bekliyor oldu. Heyecanla beklediğim bu yenilikçi sistemle böyle bir deneyim yaşamak hepiniz anlarsınız ki hayal kırıklığı oldu. Bahsettiğim karıncalanma görsellerini de ekliyorum. Sorunum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

GPU güç ve ekran bağlantı kablolarını bir kontrol et. Onun haricinde sürücüleri kurmadıysan kur, kurduysan DDU ile silip yeniden kur.

Merhaba aynı sorun bende de vardı ilk modard Arc4 almıştım bazı parçaları değişik olsa da ekran kartından kaynaklanmakta ama korkma çözümü var ilk olarak Intel Graphics software kur pcne orada zaten buraya atmış olduğum ekran görüntüsünde ressizable bar çarpı gözüküyor olması lazım sende. Eğer Intel Graphics software e giremiyorsa DDU indirip ekran kartı Drive'lerını kaldır sonra tekrar kur. Buradan sonrası ise BIOS'a girip Advanced sekmesinde resizable barı açıp çıkacaksın çıkarken F10 yapıp savelemeyi unutma sonrasında Intel Graphics software kısmındaki çarpı attığım ekran görüntüsündeki gibi tikli hale gelecek BIOS için aşağıya bir video bıraktım umarım yapabilirsin iyi akşamlar dilerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    179,6 KB · Görüntüleme: 30

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı