Intel atom D2550 PC için işletim sistemi önerisi

Kemal Yiğit

Kilopat
Makaleler
1
Elimde dolapta duran bir PC var birçok işletim sistemi denedim ama hiçbirinden tam performans alamadım öneriniz var ise belirtebilir misiniz?

Sistem özellikleri:

Intel atom D2550 2 çekirdek 4 iş parçacığı 1.9GHz
4 GB RAM.
Onboard 256MB ekran kartı.
HDD.

(Windows olursa daha iyi olur çünkü eski yıllardan kalmış oyunları oynuyorum, Lubuntu kurup denemiştim ekran kartı sürücüsü olmadığı için kullanamadım.]

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Windows 7 kuruluydu ama arayüzü çok kasıyor yavaş çalışıyor acaba modlanmış sürümleremi yönlenmeliyim.

O zaman XP gbi eski sistemler olabilr veya 7'ye maksimum performansa ayarlayacaksınız Win XP gibi görünecek pencere efektleri vs. olmayacak arkada boş uygulama ve antivirus olmayacak.

O zaman XP gbi eski sistemler olabilr veya 7'ye maksimum performansa ayarlayacaksınız Win XP gibi görünecek pencere efektleri vs. olmayacak arkada boş uygulama ve antivirus olmayacak.

XP'de tarayıcı desteği ve Steam desteği yok hiçbir şey açılmıyor 7'de ise bir sürü performans ayarı yaptım Tweak programları kullandım biraz da olsa performansı arttırabildim istediğim tek şey masaüstü ve internette gezerken akıcı olması oyun olarak zaten CS 1.6 falan oynuyorum.

Şu anda Windows embedded 8.1 industry Pro kurulu ve Windows 7'den bile yavaş.

Önerebileceğiniz modlanmış bir Windows 7 sürümü var mı?

Son düzenleme:
XP'de tarayıcı desteği ve Steam desteği yok hiçbir şey açılmıyor 7'de ise bir sürü performans ayarı yaptım Tweak programları kullandım biraz da olsa performansı arttırabildim istediğim tek şey masaüstü ve internette gezerken akıcı olması oyun olarak zaten CS 1.6 falan oynuyorum.

Şu anda Windows embedded 8.1 industry Pro kurulu ve Windows 7'den bile yavaş.

Önerebileceğiniz modlanmış bir Windows 7 sürümü var mı?

Hocam önerceğim Windows 7 pack yok fakat Ubuntu istediğiniz oyunları açıyorsa Ubuntu'ya yönelin ya Windows 7'ya da Ubuntu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı