noroicb Centipat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #11 AXCHNEER dedi: Evet, oyuna birkaç saatlik oynanış ekliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tekrardan teşekkür ederim.
AXCHNEER dedi: Evet, oyuna birkaç saatlik oynanış ekliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tekrardan teşekkür ederim.
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 1 Ağustos 2023 #12 noroicb dedi: Anladım tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmam lazım başkaları da görür belki Liste: Half-Life 1 Half-Life Blue Shift. Half-Life opposing Force. Half-Life zombie modu. Bloodrayne 1 Bloodrayne 2 Bloodrayne batreyal. Kill Switch. Mortal Kombat 1 Mortal Kombat 2 Mortal Kombat 3 Mortal Kombat 4 Metin2. Knight Online. Silkroad Online. Drakensang Online. Flash oyunlar. Quake 1 Quake 2 Quake 3 arena. Postal 2 Postal 3 Tribal wars. Roblox. Minecraft (eski laptopumda Intel atom işlemci ve 2 GB RAM vardı 10 FPS düz dünyada oynuyordum. Pvz2. The Killer. FIFA 2003. FIFA 2004. Sonic 1-2-3 CS 1.6 CS 1.5 CS Source. CS C-Z Undertale. Wolf Team Gabz Game. GTA 1 GTA 2 GTA 3 GTA vc. Driv3r. Gargoyle 1999. Evet liste bu kadardı bu oyunlarla büyüdüm ve çok daha kötü bilgisayarlarım oldu umarım görenler yararlanabilir
noroicb dedi: Anladım tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmam lazım başkaları da görür belki Liste: Half-Life 1 Half-Life Blue Shift. Half-Life opposing Force. Half-Life zombie modu. Bloodrayne 1 Bloodrayne 2 Bloodrayne batreyal. Kill Switch. Mortal Kombat 1 Mortal Kombat 2 Mortal Kombat 3 Mortal Kombat 4 Metin2. Knight Online. Silkroad Online. Drakensang Online. Flash oyunlar. Quake 1 Quake 2 Quake 3 arena. Postal 2 Postal 3 Tribal wars. Roblox. Minecraft (eski laptopumda Intel atom işlemci ve 2 GB RAM vardı 10 FPS düz dünyada oynuyordum. Pvz2. The Killer. FIFA 2003. FIFA 2004. Sonic 1-2-3 CS 1.6 CS 1.5 CS Source. CS C-Z Undertale. Wolf Team Gabz Game. GTA 1 GTA 2 GTA 3 GTA vc. Driv3r. Gargoyle 1999. Evet liste bu kadardı bu oyunlarla büyüdüm ve çok daha kötü bilgisayarlarım oldu umarım görenler yararlanabilir