Intel B560 ve Intel H510 arasındaki fark ne?

Ardabykz

Decapat
Daha fazla  
Dostlar anakart ve işlemci satın alacağım fakat bu ibareler neyi değiştiriyor bilmiyorum.

Bu iki anakarttan hangisi 10. nesil i3 10100F'i problemsiz çalıştırır?

Teşekkürler.

Ölü bir soket 1200.

Alabilirseniz 12100F ve H610/B660 öneririm.

Son düzenleme:
Ölü bir soket 1200.

Alabilirseniz 12100F ve H610 öneririm.
Hocam

Bu ikisi uygun mudur ?

Alınabilir ama vatandan almayın pahalı satıyorlar.

Son düzenleme:
Teşekkürler, daha önce sistem toplamadım fazla bir bilgim yok konuşabilmemiz mümkün mü ? Sonradan iade değişim vs ile uğraşmak istemiyorum.

Teşekkürler, daha önce sistem toplamadım fazla bir bilgim yok konuşabilmemiz mümkün mü? Sonradan iade değişim vs ile uğraşmak istemiyorum.

Özelden yardımlaşmak maalesef yasak buradan yardımcı olmaya çalışayım.

Ayrıca AMD düşünüyorsanız B450/550 ve R5 5600 de alınabilir gibi.

Bir bütçe belirtirseniz daha doğru yardımcı olmaya çalışalım.

Bütçeniz ne kadar?
Belli bir seviyeye kadar hazır sistem almak daha mantıklı.
Hazırda bir sistemim var zaten, sadece update yapıyorum. Ekran kartı harddisk ssd vs. bende mevcut sadece anakart ram ve işlemci değiştiriceğim, sonradan ekran kartı alıcağım. Alacağım. Sistemimi ve alacağım parçaları paylaşıyorum yorumlarsanız sevinirim.

Msi GTX 1050ti
2 tb harddisk
200gb ssd
Alacağım parçalar :

Anakart RAM ve işlemci değiştiriceğim, sonradan ekran kartı alacağım.

Zaten hazır sistemi bu üçlü yüzünden tercih ediyorlar hocam hazır sistem içinde olunca toplamda daha ucuza geliyor.

Ayrcıa o RAM'i o anakart ve işlemcide tam performans kullanamazsınız işlemci ve anakart 3200 MHz sınırlı sizin RAM 3600 MHz.

Hazır sistemleri inceledim fakat bütcemi aşıyor, o sebepten ötürü önce bu üçünü alıp sonradan tek tek almayı düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…