Intel B560 ve Intel H510 arasındaki fark ne?

3-5 FPS oynatır belki çok kayda değer bir fark olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınabilir ama o fiyat bandında Vengeance tercih etmek pek doğru olmayabilir sadece tasarım ve RGB'den ötürü 2x16 GB RAM 1800 TL

Yardımların için teşekkürler dikkate alacağım, uzun süredir bununla uğraşıyorum kısa sürede hallettik gönderdiğin ramlerle beraber üçünü alıp bitiriyorum.

Yardımların için teşekkürler dikkate alacağım, uzun süredir bununla uğraşıyorum kısa sürede hallettik gönderdiğin RAM'lerle beraber üçünü alıp bitiriyorum.

Hocam alabiliyorsanız anakartı B660 almanızı tavsiye ederim H610 da 3200 MHz üstüne çıkılmıyor.
Maalesef işlemcide de 3200 MHz sınırı var ama ileride işlemci yükseltirseniz anakarttan dolayı 3200 MHz kısıtlanmayın.

İşlemci yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilerisi için H610 alın geçin.

Bu 64 GB ram sınırlı bir B660 128 olanlarında fiyat yüksek.

Son düzenleme:
Hocam alabiliyorsanız anakartı B660 almanızı tavsiye ederim H610 da 3200 MHz üstüne çıkılmıyor.
Maalesef işlemcide de 3200 MHz sınırı var ama ileride işlemci yükseltirseniz anakarttan dolayı 3200 MHz kısıtlanmayın.

İşlemci yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilerisi için H610 alın geçin.

Bu 64 GB ram sınırlı bir B660 128 olanlarında fiyat yüksek.

O halde H610 yerine B660 alıyorum, son tablo böyle oluyor ;

O halde H610 yerine B660 alıyorum, son tablo böyle oluyor;

Hocam RAM işlemciden dolayı 3600 MHz kullanılmaz 3200 MHz de kullanırsınız ayar yapıp(büyük ihtimal sadece XMP açmanız yetecektir)

ileride işlemci yükselttiğiniz vakit 3600 MHz RAM elinizde bulunmuş olur.

Sağlıkla kullanmanızı dilerim.

Son düzenleme:
Hocam RAM işlemciden dolayı 3600 MHz kullanılmaz 3200 MHz de kullanırsınız ayar yapıp(büyük ihtimal sadece XMP açmanız yetecektir) işlemci yükselttiğiniz vakit 3600 MHz RAM elinizde bulunmuş olur.

Sağlıkla kullanmanızı dilerim.
Tamamdır. Yardımlar için teşekkürler iyi günler diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı