Çözüldü Intel Celeron B820 Laptop Windows 8.1 kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

e.onay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Laptop'um HP 650Win 10 bir bilgisayar. Çok ağır çalıştığı için zamanında tekrar Windows 10 format atmıştım. Ve sonra 2+2 GB olan RAM'i 4+2'ye çevirmiştim (DDR3 1333MHz). Hala çok yavaş çalışıyor bu yüzden Win 8.1 kurmak istiyorum. Acaba donanımsal uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
İşlemci: Intel Celeron B820 (1.7GHz)
RAM: 4+2 GB DDR3 1333MHz.
HDD var SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Laptop'um HP 650Win 10 bir bilgisayar. Çok ağır çalıştığı için zamanında tekrar Windows 10 format atmıştım. Ve sonra 2+2 GB olan RAM'i 4+2'ye çevirmiştim (DDR3 1333MHz). Hala çok yavaş çalışıyor bu yüzden Win 8.1 kurmak istiyorum. Acaba donanımsal uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
İşlemci: Intel Celeron B820 (1.7GHz)
RAM: 4+2 GB DDR3 1333MHz.
HDD var SSD yok.

Linux denemenizi tavsiye ederim.
Wİndows 8.1 çoğu düşük donanımlı sistem ile çalışmakta.

Format attım win8.1 normal çalışıyor. Ancak benim pc'de ne zaman format atsam wifi modemi görmüyordu o yüzden wifi driverı elle kurmam gerekiyordu. (Ralink RT5390R) Siz formattan önce bu gibi driverları hazırda bulundurursanız işiniz kolaylaşır. Intel sitesinden işlemci graphic driverını da kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Önceki kullanıma göre çok rahatladı bilgisayar.
Win 8.1 çok iyi oldu. Mekanik disk varsa Windows 10 kullanılmazmış onu anladım. Bu kadar hızlanacağını bilsem önceden yapardım.
Win 8.1 çok iyi oldu. Mekanik disk varsa Windows 10 kullanılmazmış onu anladım. Bu kadar hızlanacağını bilsem önceden yapardım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı