O çöpü 1 dakika kullanın size 1 milyon lira vereceğiz deseler red ederim. Bütçe artırın.Bu bütçeye sıfır olarak GT 710 gibi kartlar var sadece, daha iyisi bulunabilir.
![]()
ASUS Geforce Gt 710 2Gb Ddr5 Low Profile (Bracket) 64Bıt Dsub Dvı Hdmı Ekran Kartı
GEFORCE GT 730 2GB GDDR5 EKRAN KARTIwww.mediamarkt.com.tr
Kaç TL olması lazım, 9 yıllık bilgisayar zaten ekran kartı ne kadar masraflı.Kardeş sen o parayla sıfır bir şey hayatta alamazsın, ancak uyduruk turbox ekran kartlarından alırsın.
Hocam TurboX almayı düşünmüyorsunuz, değil mi?Kaç TL olması lazım, 9 yıllık bilgisayar zaten ekran kartı ne kadar masraflı.
TurboX kullanan arkadaşım var hiç sıkıntı yaşamamış en kötü onu düşünüyorum.Hocam TurboX almayı düşünmüyorsunuz, değil mi?
Hocam bu batağa düşmeyin rica ediyorum, her türlü ihtimal olabilir. Fake bios sahte ekran kartı vs. vs.TurboX kullanan arkadaşım var hiç sıkıntı yaşamamış en kötü onu düşünüyorum.
HD2000'den bıktım artık.
Sakına.TurboX kullanan arkadaşım var hiç sıkıntı yaşamamış en kötü onu düşünüyorum.
HD2000'den bıktım artık.
Hocam ikinci el ne yazık ki olmuyor.Bütçeni 50 ila 100 TL daha arttırsan GTX 1050 gibi kartlar var ikinci el olarak ama sistemine darboğaz yapabilir.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sakına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.