Intel Celeron N2820 sistemde Tiny11 kullanılır mı?

Tamam tiny11'e mükemmel demek istemeyebilirsiniz ama LTSC 2019'dan kat ve kat daha harika bence çünkü LTSC 2019'da boşta %85-%90 RAM kullanımı çok sık gördüm.

Ben yabancıların yaptığı modifiyeli ISO'ları sevmiyorum Türkçe dil paketi yüklendiğinde yarısı Türkçe yarısı İngilizce oluyor modifiyeli kullanacağım zaman türklerin yaptığını kullanıyorum.

He işte şöyle sebebinizide söyleyin yahu tamam sorun yok ben gerekirse İngilizce kullanırım benim İspanyolca Windows kullanmışlığım bile var yahu sorun değil.

Tiny11 ile normal Windows 11'in çok farkı yok kuracaksanız Tiny10 1809 sürümünü kurun.

Vb ile ikisini de kurun aynı sistemi verin farkı siz gözlemleyin hangısı daha tatmın edıcı veya çalıştırıyor mu?

Vb ile ikisini de kurun aynı sistemi verin farkı siz gözlemleyin hangısı daha tatmın edıcı veya çalıştırıyor mu?

O'da mantıklı sonuçları perşembe veya cuma akşamı bildireceğim.

Evet bugün günlerden Cuma ve sonuçlarımı aldım geldim ilk olarak şunu belirtmeliyim ki Tiny11 kurmaktan vazgeçtim ve onun yerine OgnitorenKs 8.1 Performance Edition kurdum ve MemReduct zorlaması ile %9 Ram kullanımı görülebiliyor ve ek olarak epey performanslı.
Şimdi ise bu arkadaşın önerdiği Tiny10 1809 x64 işletim sisteminin sonuçlarını paylaşmalıyım ki bu da oldukça rahat çalışıyor fakat eksiltilen özelliklerin sayısı çok fazla hatta o kadar fazla ki Ekran Kartı sürücüsünü kurmakta bile zorlandım eğer gerçekten çok eski bir sisteminiz var ise o zaman öneririm Tiny10'u fakat benim çok hoşuma gitmedi bu yüzden bundan sonra bu PC'ye herhangi bir yükseltme yapmadığım sürece OgnitorenKs 8.1 Perf. Edition ile devam edeceğim. Ve son olarak @OgnitorenKs hocama sesleniyorum OgnitorenKs 8.1 Perf. Edition iso dosyasında arızalar var ve en başta kurarken sırf iso dosyası hasarlı olduğundan bilgisayarımı bozdum fakat orijinal bir Windows10 iso dosyasını USB'ye yazdırıp sonra oradan install.esd dosyasını silip yerine OgnitorenKs 8.1 Perf. Edition iso dosyasında bulunan install.esd dosyasını USB'ye kopyalayarak iso arızasındaki arızayı düzelttim ve bu yüzden @OgnitorenKs hocamın bu iso dosyasını internet bağlantısı olmayan bir fiziksel laptop'a kurmaya çalışıp arızayı öğrenip iso dosyasını düzeltmesini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…