Intel Celeron sistem kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 7
Nasıl devre dışı bırakacağım? Ve diğer soru içinde hayır hiçbir güncelleme programı kullanmadım.

Aygıt yöneticisine girin.
Ağ bağdaştırıcılarına girin.
Attığınız cihaza 2 kere tıklayıp girin.
Sürücü kısmına girin.
İlk başta sürücüsünü güncelleştirmeyi deneyelim, orada sürücüyü güncelleştir kısmına tıklayın.

Aygıt yöneticisine girin.
Ağ bağdaştırıcılarına girin.
Attığınız cihaza 2 kere tıklayıp girin.
Sürücü kısmına girin.
İlk başta sürücüsünü güncelleştirmeyi deneyelim, orada sürücüyü güncelleştir kısmına tıklayın.
''Aygıtınız için en iyi sürücü yazılımı zaten yüklü'' yazıyor.

Tamamdır. O attığım linktekinin diğeri iniyor mu?
Buraya yazdıktan sonra bir şekilde o dosyayı indirdim rar şeklindeydi aldım ve masaüstüne attım dosyaları ayıkla dedim aygıt yöneticisinden elle tara diyip masaüstüne ayıkladığım sürücü dosyasını seçtim ve yine güncel dedi yani artık güncel olduğundan eminiz.

Buraya yazdıktan sonra bir şekilde o dosyayı indirdim RAR şeklindeydi aldım ve masaüstüne attım dosyaları ayıkla dedim aygıt yöneticisinden elle tara deyip masaüstüne ayıkladığım sürücü dosyasını seçtim ve yine güncel dedi yani artık güncel olduğundan eminiz.

Tamamdır. Doğru olanı yapmışsınız. Şimdi sistemi biraz kullanın, yeni hata olursa dosyaları paylaşırsınız, bakarım.

Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim peki Windows 8.1.1'e yükseltmem hataları giderir mi?
Bir de sistem kaldırır mı?

Rica ederim. 8.1'in sürücü desteği daha fazla. O yüzden çok da sorun olacağını sanmıyorum. Sisteminiz yeterli gözüküyor. Eğer düşük performans alırsanız 7'ye tekrar dönebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı