Intel Celeron sistem yükseltme

yusuf.kerem44

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım işletim sistemi Intel Celeron. Zamanında hazır bilgisayar almıştım, 4 sene oluyor. Sizce bu bilgisayarı nasıl güçlendirebilirim? Çok fazla anlamadığım için sizlere danışayım dedim. İlginiz için teşekkür ederim.

Şu anda kullandığım işletim sistemi Intel Celeron.
Bu bir işlemci. Oldukça güçsüz denilebilir.

Aşağıdaki programı kullanarak ekran görüntüleri paylaşabilir misiniz? Anakartınızı, belleğinizi ve ekran kartınızı bilmemiz iyi olurdu.

Bundan başka, güç kaynağınızı da bilmeliyiz. Bunu yazılım ile öğrenemeyeceğinizden kasanızı açıp üzerindeki etikete bakmanız gerekiyor.

Bunları halletikten sonra bir de bütçenizi söyleyebilirseniz çok iyi olur. :)

Bu bir işlemci. Oldukça güçsüz denilebilir.

Aşağıdaki programı kullanarak ekran görüntüleri paylaşabilir misiniz? Anakartınızı, belleğinizi ve ekran kartınızı bilmemiz iyi olurdu.

Bundan başka, güç kaynağınızı da bilmeliyiz. Bunu yazılım ile öğrenemeyeceğinizden kasanızı açıp üzerindeki etikete bakmanız gerekiyor.

Bunları halletikten sonra bir de bütçenizi söyleyebilirseniz çok iyi olur. :)

Anakart: ASUSTEK Computer ınc, işlemci hızı 1.60 GHz, sistem türü 64 Bit, yüklü bellek (RAM) 4 GB, ekran kartı bildiğim kadarıyla yok varsada çok düşük birşeydir, bellek 4 GB DDR3 kullanılan (sıkıştırılmış) 2, 2 GB (63, 0 MB) kullanılan 1, 6 GB tamamlan 2,7/5,2 önbelleğe alınmış 1, 4 GB disk belleği havuzu 236 MB bellek hızı 1600 MHz form faktörü DIMM donanıma ayrılmış 156 MB verdiğin linkten yapamadım abi bulabildiğim özelliklerini yazdım başka istediğin bir şey varsa yazarım abi bu arada hard diskimde 300 GB bilgisayarımda hazır bilgisayar abi toplama değil bir de kasanın gücüde 230 v 50 Hz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı