İntel Centrino Advanced-N 6230 Driver Sorunu

osmannet

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu ürünü notebookda wireless adaptör ve bluetooth olarak kullanmak istiyorum. Ancak driver yüklendiğinde sadece wireless'i çalıştırabiliyorum. Blueetooth bir türlü çalışmıyor. Ya da ben yanlış bir şey yapıyorum. (Bilgisayar konusunda tecrübem fazladır temel bir çok konuya hâkimim) İntel in sitesinden ürünün özellikleri kısmına girip baktığımda Bluetooth özelliğinin olduğunu görebiliyorum. Driverlarında da bluetooth var zaten. Ancak çeşitli driverları yükleyip denememe rağmen Bluetooth özelliğini çalıştıramadım.

Bu konuyla ilgili bir çözüm önerisi sunabilirseniz çok memnun olurum.

=> Windows 8.1 64 Bit kullanıyorum.

Recep Baltaş siz bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Notebook marka ve modeli nedir ? Bluetooth olduğundan emin misin ?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/aida64-html-raporu-oluşturma-rehberi.84058/ Bu raporu ekleyin.

Acer V3-571G model notebook

Ürün sayfası - Intel® Centrino® Advanced-N 6230: Product Brief

"İntel Centrino Advanced-N 6230" bilgisayarın kendi orijinal parçası değil sonradan değiştirdim.

Bluetooth özelliği olduğuna eminim çünkü hem ürün sayfasında hem de aida64 ve benzeri programlarda da bluetooth+wifi diye yazıyor.

Aida64 Raporu -
İndir Report htm

Şu an için format atamıyorum maalesef. Ama gerek programlardan gerek aygıt yöneticisinden bununla ilgili driverları kaldırıp söylediklerinizi indirdim. Sırasıyla yükledim. Bluetooth'dan yine ses seda yok. Yani herhangi bir logo gelmiyor program kısayolu gelmiyor. Ağ ile ilgili bağlantılarda Bluetooth yazmıyor.

Wireless de sorun yok. Onu otomatik de tanıyor zaten. Ama Bbluetooth'dan sonuç alamıyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı