Intel chipset sürücüsü nasıl kaldırılır?

Denetim masasına girin. Açılan ekranda programlar yazısının altındaki program kaldır butonuna tıklayın. Orada aşağıdaki gibi Intel chipset sürücüsü gözükecek. Sağ tıklayıp kaldırın.

1645859325738.png

Denetim Masası'na girin. Açılan ekranda programlar yazısının altındaki program kaldır butonuna tıklayın. Orada aşağıdaki gibi Intel chipset sürücüsü gözükecek. Sağ tıklayıp kaldırın.

Eki Görüntüle 1316269

Dediğiniz gibi yapıp PC'yi yeniden başlat yaptım fakat hala bu şekilde gözükmekte.

Dosya Ekleri

• cipset driver.png
    cipset driver.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi yapıp PC'yi yeniden başlat yaptım fakat hala bu şekilde gözükmekte.

Denetim Masası'ndan başka bir yerden kaldırılmıyor. En eski chipset sürücüsü kurulu olması gerekiyor şu anda, çünkü chipset sürücüsü olmazsa bilgisayar düzgün çalışmayabilir. Şu anda bir sorun yok yani. Maksimum olabileceği bu.

Denetim Masası'ndan başka bir yerden kaldırılmıyor. En eski chipset sürücüsü kurulu olması gerekiyor şu anda, çünkü chipset sürücüsü olmazsa bilgisayar düzgün çalışmayabilir. Şu anda bir sorun yok yani. Maksimum olabileceği bu.
Güncel sürümü kurmaya çalışıyorum aslında o yüzden öncekini silmek istedim.

Güncel sürümü kurmaya çalışıyorum aslında o yüzden öncekini silmek istedim.

Şu an kurabiliyor musunuz? Bunun için silmenize gerek yoktu zaten. Direkt kurabilirdiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı