Merhaba,
Intelin sitesindeki karşılaştırmaya ve technopat linkine bir gözatın.)
(Alıntı en alttaki technopat linkinden.
Bu modüller her ne kadar standart M.2 Key E soketlerine takılabiliyor olsa da, sadece Intel CNVi destekli işlemciler ile birlikte çalışmaktadır.) İşlemci uyumu da gerekli.
Intel® özellikler ürün teknik özellikleri, uyumluluk hızlı başvuru kılavuzu ve kod adı dönüştürücü. İşlemciler, masaüstü anakartları, sunucu ürünleri ve ağ ürünleri gibi ürünleri karşılaştırın.
Buradan ben aşağıda linkini verdiğim
Intel® Wireless-AC 9560 aldım. (1-2 aya gelirse yanıt veririm. 2 anten ve kablo ile aldım. Anakartım Intel CNVi girişine sahip. Anakartım fiyatına göre birçok özelliğe sahip ATX MSI MAG Z390 TOMAHAWK)
($ 17.67 X1 - Product properties: 2pcs antenna cable)
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Intel'in yeni CNVi kablosuz bağlantı mimarisi hakkında bilmeniz gereken her şey bu makalemizde. Intel, kişisel bilgisayarlar için sunulan kablosuz ağ
Daha yeni olan 2019'da çıkan INTEL® WI-FI 6 AX201
modeli var.
9260 cnvio uyumlu değil. Aynı şekilde yeni ac ax200 2019 modelde 9260 ile aynı soket girişleri için Intel Karşılaştırmayı inceleyin. AC 9461, AC 9462, AC 9560 cnvio uyumlu.
Ben AC 9560 aldım. CNVio girişine taktım. 2G ve 5G gayet iyi çalışıyor. 100 mbps hızda 100mbps hızı kablosuz olarak görüyor. Ayrıca MSI mystic light(RGB) telefondan bluetooth 5.0 ile süper hızlı bağlanıyor. AX 201 de CNVio2. Büyük ihtimalle çalışıyordur. Bilen veya deneyen varsa ax 201 bu karta uyumlu mu yazabilir. AC 9560 sorunsuz kesin.
Intel® özellikler ürün teknik özellikleri, uyumluluk hızlı başvuru kılavuzu ve kod adı dönüştürücü. İşlemciler, masaüstü anakartları, sunucu ürünleri ve ağ ürünleri gibi ürünleri karşılaştırın.