Intel Core 10. Nesil İşlemci Fiyatları Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intel Core 10. Nesil İşlemci Fiyatları Ortaya Çıktı
Intel3.jpg

Intel Comet Lake-S masaüstü işlemci ailesindeki üç önemli modelinin fiyatları Kanada kaynaklı perakendeci tarafından listelendi. Intel’in 10. nesil masaüstü işlemcileri adım adım yaklaşırken perakende kanallarında da görünmeye devam ediyor. Kanadalı ...

Devamı: Intel Core 10. Nesil İşlemci Fiyatları Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

420 dolar 10700K... Intel yine bütçe dostu (!)

3700X 320 dolar, 3800X 400 dolar diye buldum internette. Performans olarak umarım tatmin eder. Fiyat olarak soğutucu masrafını da düşünürsek ülkemizde 3700X ile arasında çok büyük fark olacak.

AMD'nin 4000 serisinde uygun fiyat politikasına devam etmesini umuyorum.

Ahh ah bir zamanlar Intel fanboyuydum, Intel kullanıyordum. Ben bile AMD aldım. Ne büyük firmasın be AMD.

Böyle giderse kullanan kimse kalmayacak zaten, tarihin tozlu raflarında anacağız kendilerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle giderse kullanan kimse kalmayacak zaten, tarihin tozlu raflarında anacağız kendilerini.
İleride aynı Ryzen gibi bir geri dönüş bekliyorum Intel'den 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
5. nesilden beri 14 nm'den vazgeçmeyen Intel, bu gidişle tarihin tozlu raflarında yerini alacak. Hem fiyat uçuk, hem TDP değeri fazla, hem de ha bire soket değiştiriyor.

4. nesil Ryzen işlemciler daha uygun fiyatlandırmayla, 7 nm+ teknolojisiyle ve AM4 soket yapısıyla gelecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı