Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz boşta 80 dereceye ulaşıyor

Aslan193

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Intel Duo 2.4 GHz işlemcim hiçbir şey yapmazken masaüstünde 80 dereceye ulaşıyor. Sizce bu değer normal mi? 5dk daha beklesem PC aniden kapanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20211212_160733.jpg
    IMG_20211212_160733.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, Intel Duo 2.4 GHz işlemcim hiçbir şey yapmazken masaüstünde 80 dereceye ulaşıyor. Sizce bu değer normal mi? 5dk daha beklesem PC aniden kapanıyor.

Termal macun ne durumda? Kurumuş olabilir, bi' yenile istersen.

Elinde yoksa ve bütçe verirsen öneri yapabilirim.

Cooler master iyi midir
Link atabilirseniz iyi olur.

Bunları önerebilirim.

Yani belki 10 yıldır macunsuzdur hiçbir fikrim yok fiyat olarak 60 80 civarı iyi olur

Link atabilirseniz iyi olur.
Bunları önerebilirim.

T9+ Platinium ve Maxtor macun hakkında hala tam bilgili sayılmayız açıkçası, markalar güzel görünüyor. İnceleme izlemiş miydin hocam bunlar için?

@e.n.e.s

Kaynak yine Alseye'nin kendisi mi?

Fark açıkçası fazla görünmüyor, 8.5W/m-K'lık MX-4 ile arasında sadece 0.35 derecelik bir fark var.

@e.n.e.s

Kaynak yine Alseye'nin kendisi mi?
Evet hocam :D. Maxtor'un bir üst modeli için de ekran kartı testi buldum ama detaylı bir test değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam :D. Maxtor'un bir üst modeli için de ekran kartı testi buldum ama detaylı bir test değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok fazla sürmüş termal macunu sanki :D

Bir ara konu açıp Technopat'tan birkaç ürünü incelemesi için talepte bulunacağım. İncelerlerse çok güzel olur.

Bu iki macunu not aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı