Yiğitcan_35
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar eski sistemime update yapmaya karar verdim.Ekran kartım bozulduğu için R7 240 almaya karar verdim. Ancak uyumsuzluk söz konusu olmasın diye bilgi almak için konu açtım. Eski sistemim şunlar:
İşlemci: İntel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz 2mb önbellek
RAM: 2 GB DDR2
Ekran kartı: Nvidia Geforce 8400 GS
PSU: Yurt dışından almıştım. Markası Deer, 300 W'lık bir PSU. Ekran kartı slotum PCI Express X16.
Kafama takılan sorular şunlar:
PSU sistem için yeterli mi? İşlemci darboğaz yapar mı? Arkadaşlar ben daha önce araştırdığımda darboğaz yapmadığını duydum ama pek emin olamadım. Bu arada ekran kartı 35W tüketiyormuş. Zaten bu sistemde bir tek CS:GO oynarım. PSU yeter ise ve sıkıntı çıkmazsa CS:GO'da ne kadar FPS alırım? Sıkıntı çıkmazsa ileride bir sıkıntı çıkar mı? Zaten daha sonra bir PC toplayacağım. Konu için cevaplarınızı bekliyorum...
İşlemci: İntel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz 2mb önbellek
RAM: 2 GB DDR2
Ekran kartı: Nvidia Geforce 8400 GS
PSU: Yurt dışından almıştım. Markası Deer, 300 W'lık bir PSU. Ekran kartı slotum PCI Express X16.
Kafama takılan sorular şunlar:
PSU sistem için yeterli mi? İşlemci darboğaz yapar mı? Arkadaşlar ben daha önce araştırdığımda darboğaz yapmadığını duydum ama pek emin olamadım. Bu arada ekran kartı 35W tüketiyormuş. Zaten bu sistemde bir tek CS:GO oynarım. PSU yeter ise ve sıkıntı çıkmazsa CS:GO'da ne kadar FPS alırım? Sıkıntı çıkmazsa ileride bir sıkıntı çıkar mı? Zaten daha sonra bir PC toplayacağım. Konu için cevaplarınızı bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: