Intel Core 2 Duo E7400 Sisteme MSI R7 240 Takviyesi

FavianZ

Hectopat
-işlemci : Intel Core 2 Duo E7400
-Anakart: Gigabyte P31-S3G.
-RAM: DDR 2 (2+2) 4 GB
-HDD: 300 GB
-PSU:350W

Sistem bu. Bu sisteme MSI R7 240 gider mi? Bu ekran kartını takarsam GTA 5 oynatır mı? Bir süre sonra da anakart değiştirip 8 GB RAM yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?

O ekran karti ile very highda bile oynayabilirsiniz CUSTOM seklinde birde O.C yapilirsa 50-60 fpsde ama RAM yetersiz kalir 8 GB RAM olsa cok buyuk performans farki olabilir birde islemci yetersiz kalir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
O ekran karti ile very highda bile oynayabilirsiniz 50-60 fpsde ama RAM yetersiz kalir 8 GB RAM olsa cok buyuk performans farki olabilir.
Evet anakart alıp 8GB ram yapmayı düşünüyorum.Anakart 8GB desteklemiyor malesef.ama FPS değerleri dediğiniz gibi olmaz

Very high bile değil High'da oynuyor ama 30Fps. Arkadaşın dediği 60. R7 240'ı RX570 ile mi karıştırdı anlayamadım.

Arkadaşın dediğine kanmayın bilmiyor. Sistem parçalarım sizden daha üstündü r7 240 ile 35FPS'i geçemiyordum en düşük ayarlarda. En yüksek ayarlarda 60fps diyor. Şaka gibi.
Yani her türlü rahat oynayamam galiba 30fps için ne değiştirmem gerekir?

Ben 1650S ile ultrada 75 FPS alıyorum sen R7240 ile 60 alıcan peh peh. R7 240 o sistemi canlandırır ama çok da bir şey bekleme lowda GTA5 anca oynarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…