Intel Core 2 Duo E7400 Sisteme MSI R7 240 Takviyesi

FavianZ

Hectopat
-işlemci : Intel Core 2 Duo E7400
-Anakart: Gigabyte P31-S3G.
-RAM: DDR 2 (2+2) 4 GB
-HDD: 300 GB
-PSU:350W

Sistem bu. Bu sisteme MSI R7 240 gider mi? Bu ekran kartını takarsam GTA 5 oynatır mı? Bir süre sonra da anakart değiştirip 8 GB RAM yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?

-işlemci : Intel Core 2 Duo E7400
-Anakart: Gigabyte P31-S3G.
-RAM: DDR 2 (2+2) 4 GB
-HDD: 300 GB
-PSU:350W

Sistem bu. Bu sisteme MSI R7 240 gider mi? Bu ekran kartını takarsam GTA 5 oynatır mı? Bir süre sonra da anakart değiştirip 8 GB RAM yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?
O ekran karti ile very highda bile oynayabilirsiniz CUSTOM seklinde birde O.C yapilirsa 50-60 fpsde ama RAM yetersiz kalir 8 GB RAM olsa cok buyuk performans farki olabilir birde islemci yetersiz kalir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O.C ile veryhigh da oynayanlar gormustum tabi birde islemci de onemli. O islemci yetersiz kalir.

Very high bile değil High'da oynuyor ama 30Fps. Arkadaşın dediği 60. R7 240'ı RX570 ile mi karıştırdı anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı