Hepinize merhaba. Bugün sabah overclock yapayım dedim. Arkadaş bana denemem için vermişti. Oyunlarda ayrıca darboğaz vardı bunun olmaması için daha çok denemek istedim. Anakartım P35 chipset olduğu için yapmaya başladım. Öncelikle sistem özelliklerim: Anakart: Gigabyte P35 DS3L İşlemci: Exper...
www.technopat.net
İmkanınız varsa ve anakartınız destekliyorsa Quad Core veya Xeon işlemci takabilirseniz performansınız gözle görülür şekilde artacaktır.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...