Intel Core 2 Duo E7500 - GeForce 210 sistem yükseltme

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ben bu sistemi yükseltmek istiyorum. Benim fikirlerim söyle, Intel Core Q9550 (ikinci el), diğer işlemcinin yerine. Ekran kartını siz belirleyin.
Anakart: P5G41C-MLX.
PSU: Watt değerini bilmiyorum. (Kasayı açtım ama etiketi metal plaka kaplıyor sökmedim)
300 TL var ancak kafamda bir ton soru var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sistemi yükseltmek istiyorum. Benim fikirlerim söyle, Intel Core Q9550 (ikinci el), diğer işlemcinin yerine. Ekran kartını siz belirleyin.
Anakart: P5G41C-MLX.
PSU: Watt değerini bilmiyorum. (Kasayı açtım ama etiketi metal plaka kaplıyor sökmedim)
300 TL var ancak kafamda bir ton soru var. Ne yapmalıyım?
Yükseltme önermem ölü bir sistem.

RAM'in kaç GB şu an? Ek olarak Q9550'ler pahalı onun yerine Q9400 VEYA Q9500 alabilirsin. RAM 4 GB ise ek 4 GB daha alabilirsin. Ekran kartına da bütçe yetişmiyor :)

300
Yatırımın ölüsüde dirisi de yatırımdır bu da aynı ikiside bilgisayar. Anlatmaya çalıştığım paranız boşa gidebilir.
300 TL benden gidiyor sıkıntı değil. Ben razıyım gitmesine, yani en azından 2010-2015 arasındaki oyunları oynayayım.
Elinizdeki RAM'leri satıp DDR3 RAM alın 8 GB yapın. İşlemci olarak da Q9400 ve Q8400 aşağısına inmeyin.
Ramler pek para etmez. İkisi farklı marka ram, alırsam 1x8GB olarak mı?
Q9400 alsam, HD5770 olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı