Intel Core 2 Duo E7500 işlemciye ekran kartı tavsiyesi

Canary27

Megapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Öncelikle bu PC'yi kardeşime vereceğim, malum yeni PC'ye geçtim. Fakat HD5750 model ekran kartım bozulmuş durumda. Aşağıda belirteceğim özelliklere göre uygun bir ekran kartı önerirseniz çok sevinirim. Mümkünse eski ekran kartı modelinden iyi olsun. İyi forumlar.
  • Intel Core 2 Duo E7500
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 350W PSU

Neyi dememem gerekir kardeşim ne anlatıyorsun sen? Ekran kartının gücünü kullanamyacak parası boşa gitmiş oluyor onu anlatıyorum cümleyi algılayın bi olmadı 4-5 defa okuyun öyle yazın.

Fazla gelir derken arkadaşın rahatlığına göre seçicekler. Buna normalde senin dememen gerekir.
GTX 750 Ti alabilirsiniz. Ama bir 200 Türk Lirası daha biriktirirsen GTX 1030 alabilirsiniz.
Çoğu araştırmalarıma göre gtx750ti ekran kartının %30'luk bir kayıpla çalıştığını gördüm. Darboğaz yapacaksa veya tam kapasite performans veremeyecekse almama taraftarıyım. Pek açıklık kazanmadı bu ekran kartı kafamda.

Çoğu araştırmalarıma göre gtx750ti ekran kartının %30'luk bir kayıpla çalıştığını gördüm. Darboğaz yapacaksa veya tam kapasite performans veremeyecekse almama taraftarıyım. Pek açıklık kazanmadı bu ekran kartı kafamda.
Bir 200 Türk Lirası biriktirip GTX 1030 almanız sizi rahatlatıcaktır diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı