İntel Core 2 Duo E8400 ve H110M Anakart Uyumu

natural34

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni anakart almayı düşünüyorum. İntel Core 2 Duo E8400 işlemci için MSI H110M Pro VD anakartı uyumlu olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
775 pin işlemci için 775 pin anakart araştırmalısınız. Yazdığınız malzemeler arasında aşağı yukarı 10 yıllık bir teknoloji farkı var. Siz işlemciniz için G41 yada G31 serisi kartlar gayet uyumlu olur.

anladım peki kullandğım anakartn ramini yükseltmek istiyrum 8 gb ram takmak istiyorum sizce uyarmı anakart modeli foxconn g31mv

Malesef takamazsın. Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details burada yazıyor özellikleri zaten Max 4GB Ram o da 2 slota 2GB olarak.
En az bütçeyle sistem dizmek istiyorsan şu durumda en iyi seçenek Pentium G4560 ile 1151 soket uyumlu bir anakart alman. Anakartı geleceğe yönelik seçersen daha sonrasında bütçe oluşturup yine uyumlu bir işlemciyle upgrade yapabilirsin.

Malesef takamazsın. Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details burada yazıyor özellikleri zaten Max 4GB Ram o da 2 slota 2GB olarak.
En az bütçeyle sistem dizmek istiyorsan şu durumda en iyi seçenek Pentium G4560 ile 1151 soket uyumlu bir anakart alman. Anakartı geleceğe yönelik seçersen daha sonrasında bütçe oluşturup yine uyumlu bir işlemciyle upgrade yapabilirsin.
teşekkürler

anladım peki kullandğım anakartn ramini yükseltmek istiyrum 8 gb ram takmak istiyorum sizce uyarmı anakart modeli foxconn g31mv

Yazdığınız kartın iki modeli var ama ikiside 4GB üstünü desteklemiyor. 667 yada 800 MHZ DDR2 ram kullanmanız gerek. Kullanıma bağlı 4 gb yeterli olabilir, lakin üst seviyelerde bir düşünceniz var ise anakart, CPU ve RAM olarak farklı sistemlere geçilebilir.

Yazdığınız kartın iki modeli var ama ikiside 4GB üstünü desteklemiyor. 667 yada 800 MHZ DDR2 ram kullanmanız gerek. Kullanıma bağlı 4 gb yeterli olabilir, lakin üst seviyelerde bir düşünceniz var ise anakart, CPU ve RAM olarak farklı sistemlere geçilebilir.
anladım peki anakart için PSU ne kadar yeterli olabilir bende 350w psu var yeni çıkan kartlar için yeterli olabilirmi

Kullanacağınız sistemlere göre değişir ama PSU markası ve kaç yıldır kullandığınızı yazarsanız bir fikir yürütülebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı