trsamet Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 115 18 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben RAM ile işlemci sipariş ettim 4 GB RAM DDR 2 800 MHz Intel Core 2 Duo E8600 200W Everest PSU Bilgisyarim aniden donuyor kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynısı oluyor ben PSU'dan diye umuyorum sebebi nedir sizce?
Merhaba arkadaşlar ben RAM ile işlemci sipariş ettim 4 GB RAM DDR 2 800 MHz Intel Core 2 Duo E8600 200W Everest PSU Bilgisyarim aniden donuyor kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynısı oluyor ben PSU'dan diye umuyorum sebebi nedir sizce?
canberkozbs Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #21 trsamet dedi: Hocam bir sorum daha olacaktı bu sorunun HDD olma şansı var mı çünkü HDD arızalarında ani kitlenmeler oluyormuş ne diyosunuz hocam siz Genişletmek için tıkla... hdd tık sesi çıkarıyormu Artı 0 Eksi
trsamet dedi: Hocam bir sorum daha olacaktı bu sorunun HDD olma şansı var mı çünkü HDD arızalarında ani kitlenmeler oluyormuş ne diyosunuz hocam siz Genişletmek için tıkla... hdd tık sesi çıkarıyormu