Intel Core 2 Duo E8600 Sistem Aniden Donuyor

trsamet

Centipat
Merhaba arkadaşlar ben RAM ile işlemci sipariş ettim
4 GB RAM DDR 2 800 MHz
Intel Core 2 Duo E8600
200W Everest PSU
Bilgisyarim aniden donuyor kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynısı oluyor ben PSU'dan diye umuyorum sebebi nedir sizce?

Merhaba arkadaşlar ben RAM ile işlemci sipariş ettim.
4 GB RAM DDR 2 800 MHz.
Intel Core 2 Duo E8600.
200W Everest PSU.
Bilgisyarim aniden donuyor kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynısı oluyor ben PSU'dan diye umuyorum sebebi nedir sizce?

PSU 200W çok düşük ama o işlemci için ekran kartın yoksa normal zaten yazılımsal bir sıkıntı olabilir Win kaç kullanıyorsun.

Bu tür problemler genelde harddisk %100 kullanım sorunundan oluşuyor ama kesin bir şey diyemem. Donma esnasında harddiskin yüzde kaç kullanıldığına bir göz atar mısınız.

Bu tür problemler genelde harddisk %100 kullanım sorunundan oluşuyor ama kesin bir şey diyemem. Donma esnasında harddiskin yüzde kaç kullanıldığına bir göz atar mısınız.
%5 - %7 arası
PSU 200W çok düşük ama o işlemci için ekran kartın yoksa normal zaten yazılımsal bir sıkıntı olabilir Win kaç kullanıyorsun.

Win 7 kullanıyoum 32 Bit

Hocam ben bütün donanımlarına baktırdım sorun yok dedi ama klavyenin ısığını yakıyorum aniden donuyor uygulamaya giriyorum aniden donuyor
dediğim gibi benim bi kaç ay önce eski bilgisayarım patladı tamamen oda donup reset atıyodu ramleri değiştirince kendine geliyodu 2-3 hafta kurtardı sonrasında bilgisayar hiç açılmadı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı