Intel Core 2 Duo GeForce 7800 GTX sistem nasıldır?

PepeeFanı31

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows XP 64-bit Edition, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel Core 2 Duo, NVIDIA GeForce 7800 GTX sizce günümüzde hâlâ yeterli mi yoksa yenilemeli miyim?

2007 yılı efsane sistemi. Günümüzde youtubede 1080p video kasmadan açarsa iyi. Güzel retro sistem.

Bilgisayarım Windows XP 64-bit Edition, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel Core 2 Duo, NVIDIA GeForce 7800 GTX sizce günümüzde hâlâ yeterli mi yoksa yenilemeli miyim?

Günlük işleri yapmak için yeterli ancak günümüz programlarını çalıştıramazsınız. Ayrıca SSD varken neden XP X64 kullanıyorsunuz. En azından TRIM destekli Windows 7 kurabilirsiniz. SSD ömrü kısalabilir XP'de TRIM olmadığı için.

Hocam ne sistem günümzde yeterli ne de işletim sistteminiz. YouTube'da videoyu zorlanarak açar muhtemelen. Asla yeterli değil benim i3 6006U sistem bile zorlandığı oluyor günlük sitelerde bile.

Bence Linux Mint gibi bir Linux dağıtımı kurup basit web işlerinde kullanmaya devam edebilirsiniz. Çünkü Windows tarafında bu bilgisayarın rahat edebileceği iki sürümün de (Windows 7 ve Windows 8.1) birçok tarayıcı tarafından bile desteği kesildi.

Hocam ne sistem günümzde yeterli ne de işletim sistteminiz. YouTube'da videoyu zorlanarak açar muhtemelen. Asla yeterli değil benim i3 6006U sistem bile zorlandığı oluyor günlük sitelerde bile.

Günlük sitelerde i3 6. nesil sisteminiz mi zorlanıyor? O nasıl sistem hocam benim i5 1. nesil mobil işlemcili bilgisayarımda bile 1920x1080 videolar izleyebiliyorum. Ayrıca Pentium işlemcili ve konu sahibinin ekran kartına benzer ekran kartlı bir bilgisayarda 1366x768 videoları 2024'te sıkıntısız açtığımı hatırlıyorum.

Günlük sitelerde i3 6. nesil sisteminiz mi zorlanıyor? O nasıl sistem hocam benim i5 1. nesil mobil işlemcili bilgisayarımda bile 1920x1080 videolar izleyebiliyorum. Ayrıca Pentium işlemcili ve konu sahibinin ekran kartına benzer ekran kartlı bir bilgisayarda 1366x768 videoları 2024'te sıkıntısız açtığımı hatırlıyorum.

Hocam video açarsınız zatende YouTube gibi süslü sitelerde zorlanır. Bende yakın sistemi kullandım eski macbooktu hem macOS hem de Linux kurmuştum 1 ay boyunca tarayıcıdan video izlemek vesaire çok sıkıntıydı ısınması artık kumaşı zedeleyecek kıvama geliyordu.

Hani günlük sitelerde sıkıntı yok zaten gayet normal fakat biraz ağır bir sitede Apple siteleri olsun YouTube yeni arayüzü olsun FPS düşüklüğünü hissediyorsunuz yavaş yavaş bu sistemlerinde ömrü azaltıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı