Intel Core 2 Duo işlemcili laptop oyun oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Dahili grafik birimi daha kötü bir birim çünkü sistemin RAM'inden güç alıyor genede modele göre değişir.

Profilinizde bulamadım, siz yazın bi harfi harfine. Karşılaştıralım.
Benim özellikler:
Ram:2 GB
İşlemci:İntel core 2 Duo t5450
Ekran kartı:Sis mirage 3 graphics.

Benim özellikler:
Ram:2 GB
İşlemci:İntel core 2 Duo t5450
Ekran kartı:Sis mirage 3 graphics.
Hatta teklif ile 1300 tl ye indirdim.

Son düzenleme:
Hocam şöyle birşey buldum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...bell-i3-4-gb-ram-320-hardisk-1208764424/detay indirimde isticem aradıktan sonra bu notebook roblox kaldırır mı başlıkta belirttiğim gibi minecraft,granny.
Granny dediğiniz PC olan mı? Onu kaldırmaz.
Emulator içinde güçsüz doğrusu.

Bu bütçede biraz sabır ederseniz 3.nesil i5 PC filan olur. Intel HD 4000 ile Minecraft, Roblox filan iyi oynanıyor. Granny ise gene sıkıntı tabi.

Merhaba. Sahibinden bir bilgisayar gördüm. Bu bilgisayarı alıp, elimde bir tane işlemci var. Intel Core 2 Duo T5450 soketleri de aynı bilgisayarla PPGA437 ben bu işlemciyi alacağım. Bilgisayara taksam Roblox (DirectX emulator ve VPN ile),Minecraft 1.12.2, granny gibi oyunları oynayabilir miyim?

Bilgisayar:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-core-2-duo-leptop-bu-fiyata-1233528005/detay

Ben Core 2 Duo'lu ve Radeon HD 6850'li sistemde MC'de 400 FPS almayı becermiştim, ama sizdeki GPU o kadar parlak değil.

Hocam zaten en fazla 2500 tl indirim yapıyor ben 1500 tl olanı 1300 e indirdim vt x de destekliyor android emulator açar sanallaştırma destekliyor diye onu almayı düşünüyorum.
Yani hocam emulator işleri işlemci bazlı oluyor ve eli yüzü düzgün işlemci şart oluyor. Bu bütçede de Diyarbakırda hiçbir şey yok biliyorum ama kötü PC'ler, yalan değil.

En iyi bunu buldum, bu da işlemci olarak çok zayıf ama GPU'su GTA 5 açabiliyor.

Crysis 1 filan rahatlıkla kaldırıyor ama emulator konusunda üzebilir.
DX11 desteği varmış.

Yani hocam emulator işleri işlemci bazlı oluyor ve eli yüzü düzgün işlemci şart oluyor. Bu bütçede de Diyarbakırda hiçbir şey yok biliyorum ama kötü PC'ler, yalan değil.

En iyi bunu buldum, bu da işlemci olarak çok zayıf ama GPU'su GTA 5 açabiliyor.

Crysis 1 filan rahatlıkla kaldırıyor ama emulator konusunda üzebilir.
DX11 desteği varmış.
Hocam o ilanı biliyorum ama onun oynayacağım oyunları açacağından emin değilim.

Yeni konular

Geri
Yukarı