Intel Core 2 Duo işlemcili laptop oyun oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Hocam o ilanı biliyorum ama onun oynayacağım oyunları açacağından emin değilim.
Şahsi tavsiyem biraz cüzdanı açın ama size kalmış. Param güvende ile şehir dışından bakmayı deneyebilirsiniz, ayrıca Letgo ve Facebook gibi sitelerede bakın.

Şahsi tavsiyem biraz cüzdanı açın ama size kalmış. Param güvende ile şehir dışından bakmayı deneyebilirsiniz, ayrıca Letgo ve Facebook gibi sitelerede bakın.
Hocam o sitelerden de araştırdım beğendiğim ilanlara kısa mesaj gönderdim cevap veren yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-bilgisayar-dokunmatik-ekran-1214751625/detay hocam pe ki bu intel atom 4 çekirdek li 64 bit işlemci windows 10 64 bit 22h2 ,4 gb ram,intel hd graohics 2 gb bu roblox açar mı veya minecraft granny olmasa da olur. İçin de ssd var.

Son düzenleme:
Duo'lara nazaran güçlü işlemcisi var, ayrıca 2016 çıkışlı ve cidden 4 çekirdekli.
Ama...

Minecraft performans'ı:
1.6.4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.15
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Minecraft Bedrock ve Roblox:

(İşlemci normalde Z8550 ama aralarında pek performans farkı yok, oyüzden en fazla 5FPS filan fazla olur.)

Hocam bu tablet pc araların da en iyisi mi?

Sis Mirage 3'lü laptop kullandım bayağı. CS 1.6 da bile 30FPS veriyor çoğu oyunda doku bozulmaları çıkıyor. AGP bir karttır kendisi. Windows XP üstünde güzel bir verim sağlayamıyor.

Hocam bu tablet pc araların da en iyisi mi?
Güncel olanlara göre berbat tabi gene, sadece gündelik için bunlar ama günümüzdeki Intel G3/G7 işlemcili olanlar güçlü tabi.

sahibinden sitesinden en iyi rv520 al mc ve roblox oynarken kasmaz i5 var rv520 de ben daha önce rv520 kullandım hala kullanıyorum hiç kasmıyo

Güncel olanlara göre berbat tabi gene, sadece gündelik için bunlar ama günümüzdeki Intel G3/G7 işlemcili olanlar güçlü tabi.
Hocam bu tablet robloxta oynatıyor bunu almalı mıyım ve granny oynatır mı? ekran kartı granny oynatacak gibi gözüküyor.

Sis Mirage 3'lü laptop kullandım bayağı. CS 1.6 da bile 30FPS veriyor çoğu oyunda doku bozulmaları çıkıyor. AGP bir karttır kendisi. Windows XP üstünde güzel bir verim sağlayamıyor.
Ben sis mirage 3 graphics ile cs 1.6 da 70-80 fps alıyordum core 2 duo ile 2 gb ram.

Hocam bu tablet robloxta oynatıyor bunu almalı mıyım ve granny oynatır mı? ekran kartı granny oynatacak gibi gözüküyor.
Video'yu attım hocam. Pek başarılı olduğu söylemem, Granny ise Android'in PC portları vardı. Web üzerinden bile oynanıyordu, onlarda sorun yaşamaz diye düşünüyorum.
Emulator cidden sıkıntı iş.

Video'yu attım hocam. Pek başarılı olduğu söylemem, Granny ise Android'in PC portları vardı. Web üzerinden bile oynanıyordu, onlarda sorun yaşamaz diye düşünüyorum.
Emulator cidden sıkıntı iş.
Android pc port linki varsa atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…