Intel Core 2 Duo PC alınır mı?

Biliyorum yorum geç ama Zula'yı bilmem. SonOyuncu Minecraft kesinlikle oynatır ama en yüksek çözünürlükte detaylar azda böyle bir 8 chunkta rahat oynarsınız.

Onun dışında ekran kartını bence GTX 470 benzeri bir kartla değiştir çünkü X1550'den pek bir hayır gelmez sana.

GTX 460'da DirectX 11 var ki DX12 opsiyonel şu anda. DX11 yıllarca götürecek. Bir de overclock yap tadından doyulmaz.

Radeon X1550 ile oyun hayalini unut dostum. DirectX 10 bile değil o kart. DX9 anca

RAM kaç GB

Biliyorum yorum geç ama Zula'yı bilmem. SonOyuncu Minecraft kesinlikle oynatır ama en yüksek çözünürlükte detaylar azda böyle bir 8 chunkta rahat oynarsınız.

Onun dışında ekran kartını bence GTX 470 benzeri bir kartla değiştir çünkü X1550'den pek bir hayır gelmez sana.

GTX 460'da DirectX 11 var ki DX12 opsiyonel şu anda. DX11 yıllarca götürecek. Bir de overclock yap tadından doyulmaz.

Radeon X1550 ile oyun hayalini unut dostum. DirectX 10 bile değil o kart. DX9 anca.

RAM kaç GB.

Kuzenim alacaktı vazgeçti cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Radeon X1550 ile oyun hayalini unut dostum. DirectX 10 bile değil o kart. DX9 anca

RAM kaç GB
Hem hortlatıyorsun hem da öküz gibi darboğaz yapacak kart öneriyorsun, tebrikler.

Önerdiğiniz kartlar o işlemciye çok fazla darboğaz yapar.

Tahminen Minecraft 1.8-1.12 (OptiFine olacak şekilde)oynarsınız, Zula oynatır mı bilemem.
Merhaba Letgo'da 250 TL'ye şöyle bir PC buldum Core 2 Duo E4500 AMD Radeon X1550 Zula SonOyuncu ve craft Rise oynatır mı ve alınır mı?

Chipseti nedir hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı