Intel Core 2 Duo sistem için oyun tavsiyesi

Chrome açıyor mu(!)
Lütfen post kasmak için böyle yorumlar yazma ve çok kırıcı bir yorum yapmışsın senin de böyle sistemin olup sen de arkadaş gibi yardım isteyebilirdin lütfen karşıdakinin kalbini kırmadan yorum yapalım tahminen arkadaş öğrenci ve yeterli parası yok sizin gibi sistem toplayacak güce sahip değil lütfen bir daha böyle yorum yapma.

Lütfen post kasmak için böyle yorumlar yazma ve çok kırıcı bir yorum yapmışsın senin de böyle sistemin olup sen de arkadaş gibi yardım isteyebilirdin lütfen karşıdakinin kalbini kırmadan yorum yapalım tahminen arkadaş öğrenci ve yeterli parası yok sizin gibi sistem toplayacak güce sahip değil lütfen bir daha böyle yorum yapma.

Anlayışından dolayı teşekkür ederim.

Düşük bir sistemim var. Şöyle;
NVIDIA GeForce 1GB ekran kartı.
2x4 GB RAM.
Intel Core 2 Duo 2.80 GHz.
Teşekkürler.

Kanka Fortnite: 50 /60 arası alırsın. Valorant eğer düşük ayarlarda oynarsan da 78/95/100 arası alırsın. PUBG Steam versiyonunda ise düşük ayarlarda rahat 90 FPS alırsın. Sana tavsiyem: Çok rahat oyun oynarsın!

Kanka Fortnite: 50 /60 arası alırsın. Valorant eğer düşük ayarlarda oynarsan da 78/95/100 arası alırsın. PUBG Steam versiyonunda ise düşük ayarlarda rahat 90 FPS alırsın. Sana tavsiyem: Çok rahat oyun oynarsın!

Yanlış bilgi veriyor arkadaş zaten Steam PUBG optimizasyonu bir sıkıntı ve ekran kartı zayıf PUBG oynamak imkansız gibi bir şey.

Fortnite de daha düşük FPS alacağını düşünüyorum Valorant zaten optimizasyonun içinden geçti arkadaşın dediği oyunlarda 30 FPS alırsın gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı