Çözüldü Intel Core 2 Duo sistemde performans kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cloved

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, eski bir PC'm var. Eskiden NFS Underground 2, Bully, Assassin's Creed'ler falan oynuyordum sıkıntı yoktu. En düşük ayarlarda bile olsa yani oynatıyordu oyunları ama şimdi öyle değil. Bully'i yeniden indirdim eskiden sıkıntı yoktu şimdi normal çözünürlüğüne aldım oradan itibaren kasıyor, oynanmıyor. Bu PC'ye ne olmuştur, ekran kartını mı görmüyor? Yardımınız lazım.

Sistem:
  • 4 GB RAM
  • Intel Core 2 Duo
  • AMD HD Radeon HD5570 64 Bit

Çözüm
Sorun çözüldü. Ekran kartı kablosunu ekran kartının olduğu yere takmıyormuşum. :D Teşekkkürler.
Merhaba arkadaşlar, eski bir PC'm var. Eskiden NFS Underground 2, bully, assassin's Creed'ler falan oynuyordum sıkıntı yoktu. En düşük ayarlarda bile olsa yani oynatıyordu oyunları ama şimdi öyle değil. Bully'i yeniden indirdim eskiden sıkıntı yoktu şimdi normal çözünürlüğüne aldım oradan itibaren kasıyor, oynanmıyor. Bu PC'ye ne olmuştur, ekran kartını mı görmüyor? Yardımınız lazım.

Sistem:
  • 4 GB RAM.
  • Intel Core 2 Duo.
  • AMD HD Radeon HD5570 64 Bit.

Hocam ekran kartını görmezse ekran gelmez Core 2 Duo'larda dahili grafik birimi yok diye biliyorum.

Hocam önceden vardı ekran kartı halen olması lazım dxdiagda falan gözükmüyor acaba driver falan mı yok görmüyor AMD catalyst Control Center var orada herhangi bir şey yok ama bilmiyorum şimdi şey ekran kartım neydi onu da unuttum görünmüyor sadece 2 ekran kartı var diye hatırlıyorum.
Aygıt yöneticisinde gizli olarak gözüküyor AMD Radeon HD 5570.

Sağlam bir virüs taraması yapın. C diskine disk temizlemesi uygulayın. Sürücülerinizi baştan sonra BIOS'unuza kadar güncelleyin. Kasaya hava vurdurun tozunu aldırın. İşlemci termal macunu ve ekran kartı termal macunu değiştirtin. Kısacası bakım zamanı gelmiş o bilgisayarın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı