Intel Core 2 Duo T6400 ve HD 4500/5100 sistem CoD MW2 ve CoD MW3 kaldırır mı?

Devilcry1105

Hectopat
Merhaba benim elimdeki sistem Intel Core 2 Duo T6400, ATI Radeon HD 4500/5100 4 GB RAM.
CoD MW 2'yi bitirdim ama çok öncedendi laptop zorlanmış mıydı hatırlamıyorum, sorum MW2 ve MW3'ü kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sistem gereksinimleri ile karşılaştırıldığında kaldırmayacağını sanmıyorum fakat en temizi oyunu oynayacağın sistem ile aşağıdaki linkten kontrol etmen olur.

Oyun sistem gereksinimleri ile karşılaştırıldığında kaldırmayacağını sanmıyorum fakat en temizi oyunu oynayacağın sistem ile aşağıdaki linkten kontrol etmen olur.

Mw 2 yi oynayabilirim ama değil mi?

Screenshot_2020-09-06-18-24-48-514_com.opera.browser.png

Screenshot_2020-09-06-18-23-30-529_com.opera.browser.png

Intel Core 2 Duo E6600'ü bulamadım bende E6750 ile karşılaştırdım değerler bnnlar sizce kaldırır mı?

Screenshot_2020-09-06-18-24-48-514_com.opera.browser.png

Screenshot_2020-09-06-18-23-30-529_com.opera.browser.png

Son düzenleme:
Remastered versiyonunu oynaman çok zor ama orijinal MW2'yi oynayabilmen gerek.

Fsakat yine de aynı siteden bir test yapabilirsin bu oyun için de. Kontrol etmek için sırayla aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Oyunu oynayacağın bilgisayardan siteye girerek arama alanından istediğin oyunu aratıp seç.
  • Oyunu seçtikten sonra açılan sayfada "Can You Run It" butonuna tıkla,
  • Bilgisayarına "Detection.exe" adında donanımını tespit etmek için bir uygulama dosyası indirilecek. Uygulamayı çalıştır.
  • Uygulama donanımını kontrol ettikten sonra kendiliğinden kapanacak ve internet sayfasında tek tek her donanımın oyun için yeterli mi değil mi gösterecektir.

Remastered versiyonunu oynaman çok zor ama orijinal MW2'yi oynayabilmen gerek.

Fsakat yine de aynı siteden bir test yapabilirsin bu oyun için de. Kontrol etmek için sırayla aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Oyunu oynayacağın bilgisayardan siteye girerek arama alanından istediğin oyunu aratıp seç.
  • Oyunu seçtikten sonra açılan sayfada "Can You Run It" butonuna tıkla,
  • Bilgisayarına "Detection.exe" adında donanımını tespit etmek için bir uygulama dosyası indirilecek. Uygulamayı çalıştır.
  • Uygulama donanımını kontrol ettikten sonra kendiliğinden kapanacak ve internet sayfasında tek tek her donanımın oyun için yeterli mi değil mi gösterecektir.
Site için teşekkürler ancak CoD mw2 orijinal ve CoD mw3 yoktu

İki oyun da sitede mevcut. Ararken kısaltma olarak değil Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 gibi oyunun tam adını yazarak aratman gerek.
İki oyun da sitede mevcut. Ararken kısaltma olarak değil Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 gibi oyunun tam adını yazarak aratman gerek.
çok teşekkür ederim. Gerçekten sağ olun

CoD MW 3'e sadece işlemci yetmiyormuş sorun oluşturur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı