Intel Core 2 Gigabyte 945GCMX-S2 bilgilsayarıma macOS kurabilir miyim?

samedmertoglu_25

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayarımın özellikleri şunlardır:
Anakart: Gigabyte 945GCMX-S2.
İşlemci: Intel Core TM 2 (2 GHz)
BIOS sürümü: F6I.
Smbıos sürümü: 2.4.
Yüklü RAM miktarı: 4 GB.

Ben burada USB'den nasıl Boot ederim? Recep hocamın yazdığı gibi Rufus ile BIOS MBR şeklinde macOS Mojave 10.14.6 sürümünü yazdırdım. Boot ederken görür mü veya ben bu macOS'u bu bilgisayara kurabilir miyim?
bootmenu45.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabileceğinizi düşündüğüm sistem OS X El Capitan sürümüdür:
Ayrıca Linux veya Windows ile devam etmeniz daha verimli sonuç verecektir.

Ayrıca Linux veya Windows ile devam etmeniz daha verimli sonuç verecektir.
Hocam boot ayarlarını yaptım USB'den boot etmek için ama az önce yazdırdığım Mojave'yi boot ederken boot0af: error verdi. Bu desteklemediğinden olabilir mi ya da yanlış ayar mı yaptım?

Peki benim bu sistemde macOS sürümlerinden birini rahat çalıştırma imkanım var mı?

@blackandyellow Merhabalar hocam. Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bugün Mavericks 10.9.5 sürümünü indirmeye karar verdim sistemimle uyumlu olacağını düşünüyorum. Yukarıda bahsettiğim özellikleri olan bilgisayara kuracağım. Kurabilir miyim sizce?

Size El Capitan tavsiye etmiş zaten. Sisteminizle Mavericks'in uyumlu olacağını nereden düşündünüz?
Uyumluluktan ziyade Mavericks'in daha önce çıkan sistem olduğu için bilgisayarımın kaldırabileceğini düşündüm.
Size El Capitan tavsiye etmiş zaten. Sisteminizle Mavericks'in uyumlu olacağını nereden düşündünüz?
Merhaba hocam az önce mavericks kurdum ve clover configurator'den boot dosyalarını atıcaktım fakat yeni sürümde extra bölümü yok usb'yi mount ettim ama mac'in kurulu olduğu diski edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı