Intel Core 2 İşlemci tavsiyesi

İşlemci için bütçen nedir hocam? Bir anakart da lazım sanırsam.

Abicim bana sadece işlemci lazım benim bütçem sadece işlemciye ayırdım. Yani anakart istemiyorum. Fazla bütçem yok hocam ben lise 4 öğrencisiyim. Öğrenciyim yani. Sadece işlemci istiyorum. Hangisi daha iyi olur @Göksel Gündüz ün önerdikleri arasından iyi olanlar hangileri? 200tl bütçem var.

O yazdığım Q8300'den başla aramaya Q8300 ile Q9550 arasında çok aşırı bir fark olmaz. Birkaç FPS oynar oyunlarda. Oyunlarda önemli olan ekran kartı, sonra işlemci gelir. Quad Core işlemci uygun bulamazsan o çift çekirdekli işlemcilerde sana yeter merak etme.

O yazdığım Q8300'den başla aramaya Q8300 ile Q9550 arasında çok aşırı bir fark olmaz. Birkaç FPS oynar oyunlarda. Oyunlarda önemli olan ekran kartı, sonra işlemci gelir. Quad Core işlemci uygun bulamazsan o çift çekirdekli işlemcilerde sana yeter merak etme.

Q8400 2.66 GHZ 1333 FSB 775 PİN 4 ÇEKİRDEK HER OYUNA YETER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 137518169 (link yasak mı bilmiyorum)bu mu yoksa

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-4-cekirdek-uygunnnn-140506489/detay

bu mu? Siz öneri yaprsanız sevinirim.250 tl yi geçmesin ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı