Intel Core 2 Quad 6600 İşlemciye R7 240 Takılır mı?

Rüştü Eren

Decapat
Selam beyler, bir konuda yazmıştım i2 işlemcim var ne yapabilirim diye. Sağ olun yardım ettiniz ama ben işlemcinin modelini öğrendim. Şansıma da karşı komşu PC'sini çöpe atıyormuş ben de ne yapıyorsun abi dedim atıyorum dedi. Ver bakim dedim içinde 400W PSU çıktı bir de bir kaç parça falan. Bir de 1 GB RAM çıktı. Neyse kısa keseceğim şimdi Intel Core 2 Quad 6600 işlemciye R7 240 ekran kartı taksam bir de 4 GB RAM taksam herhangi sıkıntı olur mu? Tek oynadığım oyun CS:GO, lütfen bana yardım edin.

@Rüştü Eren 4GB RAM taksan sıkıntı çıkmaz tabiki dikkat edin DDR2 veya DDR3 mu destekliyor anakartınız, R7 240 yerine GT 1030 alın veya GTX 750Ti.
ddr 2 bir ankart
Sorun olmaz R7 240 takabilirsiniz. Güç kaynağınız 300W üstüyse rahatlıkla destekleyecektir.
peki işelmci beslermi daha önce gt210 çok eski bir ekrsn kartı takmıştım.Csgo ya girdiğimde fps göstergesi kıpkırmızı oluyordu. Cidden sıkıntı çıkmaz demi

ddr 2 bir ankart

peki işelmci beslermi daha önce gt210 çok eski bir ekrsn kartı takmıştım.Csgo ya girdiğimde fps göstergesi kıpkırmızı oluyordu. Cidden sıkıntı çıkmaz demi

R7 240 , Nvidia tarafından yaklaşık olarak GT730'un biraz üstünde bir performans veriyor. Q6600, GT 730'u rahatlıkla besliyor darboğaz olmadan. Bu sebeple R7 240'da sorunsuz çalışır.
Q6600 ve muadil işlemciler GTX serisi kartları beslemede sorun yaşıyor. GTX 460'da bile darboğaz yapabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı