İntel Core 2 Quad 9650 100 derece ısınması

Macunu az sürdünüz. Yada kaliteli macun değil.

KESİNLİKLE;

1-) Soğutma sistemini kaldır
2-) Kolonya dökerek eski termal macunu tamamen kaldır. Üstü parlak olana kadar pamuğa kolonya dökün. Yada alkol. Üstündeki yazılar net bir şekilde okunana kadar silin.
3-) Fan soğutma bloğunda kalan macunları da temizleyin
4-) Yeni termal macunu el serçe parmağınızın tırnağı kadar termal macun sürün.
5-) Fanın tırnaklarını ADAM AKILLI OTURTUN. Stock soğutucu için o tırnaklar tam bir kabus. Bende ki stok soğutucu vardı. Tırnaklar yerine kolayca tık diye oturmuyor. Biraz zorlaman lazım. Kırmakla kırmamak arası birşey.

Bundan sonra bir sorun kalmamalı.

Macunu az sürdünüz. Yada kaliteli macun değil.

KESİNLİKLE;

1-) Soğutma sistemini kaldır
2-) Kolonya dökerek eski termal macunu tamamen kaldır. Üstü parlak olana kadar pamuğa kolonya dökün. Yada alkol. Üstündeki yazılar net bir şekilde okunana kadar silin.
3-) Fan soğutma bloğunda kalan macunları da temizleyin
4-) Yeni termal macunu el serçe parmağınızın tırnağı kadar termal macun sürün.
5-) Fanın tırnaklarını ADAM AKILLI OTURTUN. Stock soğutucu için o tırnaklar tam bir kabus. Bende ki stok soğutucu vardı. Tırnaklar yerine kolayca tık diye oturmuyor. Biraz zorlaman lazım. Kırmakla kırmamak arası birşey.

Bundan sonra bir sorun kalmamalı.
Kalırsa işlemcide arıza vardır zaten (yada bana öyle geliyor).

Kalırsa işlemcide arıza vardır zaten (yada bana öyle geliyor).
Kesinlikle. Anakart Kuzey Köprüsünde sıkıntı olabilir. Ama dediklerimi uygularsa bir şeyi kalmaz.

Reçetesini yazdım. Uygular uygulamaz. o onun kararı.

Kesinlikle. Anakart Kuzey Köprüsünde sıkıntı olabilir. Ama dediklerimi uygularsa bir şeyi kalmaz.

Reçetesini yazdım. Uygular uygulamaz. o onun kararı.
Ama cidden bilgisayarımı toplarken aynı sorunu bende yaşadım ne stok fanmış be arkadaş diye düz gittim.Amd'ye helal olsun ne güzel klipsli sistem yapmış.

bu durumda

Dosya Ekleri

• şilş.JPG
    şilş.JPG
    48,5 KB · Görüntüleme: 97
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı