Intel Core 2 Quad Q6600 bilgisayarda görüntü alamıyorum

Ömer çok

Centipat
Öncelikle merhabalar! Eski nesil bir bilgisayar topluyorum. Tüm parçaları aldım birleştirdim. Ama bir türlü görüntü alamadım. Parçaları 2. El aldığımdan dolayı sorun hangisinde anlayamadım. Benim daha önceden elimde bulunan işlemci ve ekran kartı bunların sağlam olduğuna eminim. Benim şüphem anakart ve RAM arasındaki uyumsuzluktan yana. Bir çok konu okudum fakat çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart: Foxconn G41 mxe
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
RAM 1: Samsung 4 GB 2RX4 M393B5170EH1-CH9
RAM 2: Nanya 4 GB 2RX8 NT4GC72B8PG0NF-CG
Ekran kartı: Sapphire Radeon R7 240
PSU: FSP ATX-300PNR 300W

Eğer sorun RAM ile anakartın uyumsuzluğuysa RAM'i neye göre seçmeliyim. Şimdiden teşekkürler
Başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:
RAM'leri teker teker iki slottada deneyin. 775 anakartlarda bozuk RAM slotu ve RAM uyumsuzluğu çok gördüm ben. Ayrıca 2 çubuk RAM takınca RAM'lerinizin marka ve modelinin aynı olmasına dikkat edin. Uyumsuzluk olabiliyor.

Bilmiyorum herhangi bir ses yok. Bilgisayar çalışıyor yani fanlar falan herşey dönüyor harddiskin çalıştığına dair seslerde alıyorum. Bip seside almıyorum anakarta hoparlör taktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı