Intel Core 2 Quad Q6600 Sistem Yükseltme

Hım, onuda alacaz artık. Teşekkür ederim,zahmet verdim. Hayırlı cumalar

Bir süre yeni sistem alamayacak gibiyim. İkinci El ram takviyesi yapabilirim , belkide ucuza dekgelirse r7 240 tarzı ekran kartı da alabilirim.
Çok anlamadığım için soruyorum, bu anakart en fazla kaç mhz ve kaç Gb destekliyor.?
Şimdi bakamıyorum ama sanırım
2 spot ddr2, 2 slot ta ddr3 yazıyordu(yanlış hatırlıyor olabilirim). Mesela Burda 4 slot a ddr3 takabilirmiyim

r7 200 serisi bir ekran kartı ve bir soğutucu alabilirsiniz bence .

Sıcaklık olayını unutmuşum. Haklısın kardeşim soğutucu kesin şart. Ram konusunda bir fikriniz var mı.Anakartın desteklemesi konusu?

Diğer bilen arkadaşlarında fikirlerini almak isterim fakat forumda isim etiketleme olayını bilmiyorum maalesef.

Teşekkür ederim kardeşim. Anladığım kadarıyla 4 slot a ddr2 takabiliyorum. 4x2 gb. Doğrumu?

Teşekkür ederim kardeşim. Anladığım kadarıyla 4 slot a ddr2 takabiliyorum. 4x2 gb. Doğrumu?
Evet doğrudur ama yerinde bir hamle olmaz uygun frekansta çalışan ddr2 bulmak zordur ve artık üretilmedğinden dolayı normal ramlerden pahalıdırlar.

Sağolasın, gün ola harman ola. Durumu düzeltirsem bununla uğraşmam zaten[emoji2]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…