Intel Core 2 Quad Q6600 Sistem Yükseltme

Bir süre yeni sistem alamayacak gibiyim. İkinci El ram takviyesi yapabilirim , belkide ucuza dekgelirse r7 240 tarzı ekran kartı da alabilirim.
Çok anlamadığım için soruyorum, bu anakart en fazla kaç mhz ve kaç Gb destekliyor.?
Şimdi bakamıyorum ama sanırım
2 spot ddr2, 2 slot ta ddr3 yazıyordu(yanlış hatırlıyor olabilirim). Mesela Burda 4 slot a ddr3 takabilirmiyim

Selamlar saygılar. 2009'da almış olduğum masaüstü PC artık oyunlarda kasmaya başladı ve düşük FPS değeri oluşmaya başladı. Fakat yeni PC alma gibi bir durum söz konusu değil bu aralar. Archeage ve World of Tanks gibi oyunlar oynuyorum. Bu sistemdeki yapabileceğim hangi dokunuş ile bir süre daha idare edebilir? Gigabyte GA-EP35C-DS3R Performance Results - UserBenchmark .
Anakart Gigabayt ep35c-ds3r (4 adet RAM slotu var.) Win 10 işletim sistemi kullanıyorum. 600 watt power, flatron L1960Sr model monitör, ATI HD 3870 ekran kartı.

İşlemci için ekstradan bir soğutucu yok ve biraz fazla ısınıyor gibi (85'i geçiyor aşağı yukarı.) RAM yetersiz gibi, anakart 8 GB DDR3 destekler mi ya da DDR2 8 GB (Ne kadar farkeder oyunlarda?) Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler.

Eki Görüntüle 224082 Eki Görüntüle 224083 Eki Görüntüle 224084
r7 200 serisi bir ekran kartı ve bir soğutucu alabilirsiniz bence .

Sıcaklık olayını unutmuşum. Haklısın kardeşim soğutucu kesin şart. Ram konusunda bir fikriniz var mı.Anakartın desteklemesi konusu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı