r7 200 serisi bir ekran kartı ve bir soğutucu alabilirsiniz bence .Selamlar saygılar. 2009'da almış olduğum masaüstü PC artık oyunlarda kasmaya başladı ve düşük FPS değeri oluşmaya başladı. Fakat yeni PC alma gibi bir durum söz konusu değil bu aralar. Archeage ve World of Tanks gibi oyunlar oynuyorum. Bu sistemdeki yapabileceğim hangi dokunuş ile bir süre daha idare edebilir? Gigabyte GA-EP35C-DS3R Performance Results - UserBenchmark .
Anakart Gigabayt ep35c-ds3r (4 adet RAM slotu var.) Win 10 işletim sistemi kullanıyorum. 600 watt power, flatron L1960Sr model monitör, ATI HD 3870 ekran kartı.
İşlemci için ekstradan bir soğutucu yok ve biraz fazla ısınıyor gibi (85'i geçiyor aşağı yukarı.) RAM yetersiz gibi, anakart 8 GB DDR3 destekler mi ya da DDR2 8 GB (Ne kadar farkeder oyunlarda?) Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler.
Eki Görüntüle 224082 Eki Görüntüle 224083 Eki Görüntüle 224084
Evet doğrudur ama yerinde bir hamle olmaz uygun frekansta çalışan ddr2 bulmak zordur ve artık üretilmedğinden dolayı normal ramlerden pahalıdırlar.Teşekkür ederim kardeşim. Anladığım kadarıyla 4 slot a ddr2 takabiliyorum. 4x2 gb. Doğrumu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.