İntel Core 2 Quad Q8200 ile RX460 Darboğaz Olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan da durumu anlayabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda yapar, diğer oyunlarda performansın yeterli olur gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba kardeşim benimde işlemcim Q9550 bugün vatandan 4 GB Asus RX 460 GDDR5 128 BİT aldım. Elimde oyun olmadığı için deneyemedim sadece GTA IV de full oyun ayarlarında deneme şansım oldu 35-50 arası FPS alıyorum.

Teşekkür ederim hepinize. Very high ayarlarda mı aldın bu değerleri. Bende o indirimden faydalanmak için en isabetli kararı vermeye çalışıyorum.:) Bir de şöyle bir durum var senin işlemci benimkini performans bakımından ikiye katlayabilir. Sizin kullandığınız PSU ne kadarlık hocam?

Teşekkür ederim hepinize. Very high ayarlarda mı aldın bu değerleri. Bende o indirimden faydalanmak için en isabetli kararı vermeye çalışıyorum.:) Bir de şöyle bir durum var senin işlemci benimkini performans bakımından ikiye katlayabilir. Sizin kullandığınız PSU ne kadarlık hocam?

Evet en yüksek ayarlarda aldım, işlemciye zamanında iyi para dökmüştüm.Şahin tutkusu gibi bişe oldu bizdeki :)
PSU 550 Watt ayrı para verip almadım. Yine zamanında Feel hurricane ATX-550 model kasa almıştım onunla gelen PSU'dur.

Dipnot : Monitör olarak AOC 2036SA kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı