Selamlar ben al-sat yapıyorum bilgisayarları 1400 TL'ye kasa topladım, sistemi yazıyorum da bu sistem hangi oyunları oynatır? Valorant, GTA 5 gibi oyunları açar mı? Ne kadara satabilirim? Bunun gibi detayları verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Selamlar ben al-sat yapıyorum bilgisayarları 1400 TL'ye kasa topladım, sistemi yazıyorum da bu sistem hangi oyunları oynatır? Valorant, GTA 5 gibi oyunları açar mı? Ne kadara satabilirim? Bunun gibi detayları verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Ekran kartına da bağlı ne oynatacağı ama pek güzel bir deneyim sunmaz. Daha çok gündelik işler için kullanılabilir bir sistem. Belki eski nesil oyunları oynatır CoD 1-2 gibi.
Selamlar ben alsat yapıyorum bilgisayarları 1400 TL'ye kasa topladım, sistemi yazıyorumda bu sistem hangi oyunları oynatır? Valorant, GTA 5 gibi oyunları açar mı? Ne kadara satabilirim? Gibi detayları verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Intel Core 2 Quad Q8300.
12 GB DDR3 RAM (8+4)
300W PSU.
1 TB HDD.
1 GB ASUS ekran kartı.
Bu ancak ofis bilgisayarı olur, eski oyunlar hariç oyun için pek uygun değil. Bir de 1 GB ekran kartı nedir, GT 210 da 1 GB, HD 7850 de 1 GB ama biri diğerinden 20 kat güçlü.
Bu ancak ofis bilgisayarı olur, eski oyunlar hariç oyun için pek uygun değil. Bir de 1 GB ekran kartı nedir, GT 210 da 1 GB, HD 7850 de 1 GB ama biri diğerinden 20 kat güçlü.
Pahalıya toplanmış bir sistem. Ben Q9300, ASUS anakart, 8 GB RAM ve HD 7770 ekran kartlı seti 1.000 TL'ye topladım. Ekran kartı sizinkinden çok daha iyi. (yanlış anlamayın niyetim kötü değil)
Bu sistemin edileceği fiyat sizin topladığınız fiyat olur. Zarar etmemiş olursunuz. Tek tek satarsanız toplamda 2K falan olur.