Intel Core 2 Quad Q9400 AMD R7 370 Sistem Açılışta Kapanma Sorunu

RectoniC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler. Geçen gün büyük bir hevesle R7 370 ekran kartını aldım, bilgisayarıma taktım. Bilgisayar açılırken Windows başlatılıyor kısmına geldiğinde kendi kendine gücü kesip kapanıyor. Tekrar power düğmesine bastığımda açıldığı an kapanıyor. Anlamış değilim. Daha önce R7 265 kullanıyordum, bir sıkıntı çıkmaz diye bu kartı aldım. Önce anakart kaldırmadı ya da power yetersiz kaldı sandım, sonradan kafama dank etti. İşlemcinin üzerindeki stok soğutucunun 3 ayağı kırılmıştı. Sadece orada ayakta duruyor, çok fazla sallanıyordu. Termal macun ise yok denecek kadar az vardı, elimle tutarak açmaya çalıştım. Daha ileriye giderek kapandı. Elimle tutmadan açmaya çalıştım açıldıktan 3-4 saniye sonra kapandı. Sizce de işlemci fazla ısındığından sistem kendini kapatıyor olabilir mi? Yeni stok soğutucu ve termal macun siparişi verdim, umarım sorun onlardan kaynaklıdır. Alta sistemimi yazacağım. Çok fazla araştırdım fakat düzgün cevap bulamadım. Eğer sistemim bu ekran kartına uygun değilse söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Anakart: Gigabyte DS3L P35
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz
  • RAM: 4 GB
  • PSU: Zalman 500 Watt

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı