Intel Core 2 Quad Q9505 için önerilen ekran kartı?

Alper Tuna Özen

Hectopat
Yer
Alanya/Antalya
Daha fazla  
ASUS P5G41T-M LX anakart.
Intel Core 2 Quad Q9505 işlemci.
Kingston 4+2 1333MHz RAM.
9800GT 1GB ekran kartı.
480W Power Supply.

Bu sistem için önerebileceğiniz ekran kartı var mı? (İşlemcimi 3.23 GHz'de kullanıyorum)

Merhaba Alper bey. Bende sizin sisteminizin aynısını kullanıyorum işlemci+anakart+RAM. Ekran karı GT640 3GB 196 Bit. Fakat benim işlemci hızı 2.83 GHz. Geçmiyor. Rica etsem sizin BIOS sürümü nedir ve son olarak işlemci frekansı 3.23 GHz. E çıkarmak için BIOS'ta hangi ayarı veya ayarları yaprınız? Öğrenebilir miyim?

Son BIOS sürümüyle OC yapmanızı öneririm. Bilgisayarımı sattım yeni bir sisteme geçtim fakat sizin kafanızda fikir oluşturabilecek bir video bırakıyorum buraya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son BIOS sürümüyle OC yapmanızı öneririm. Bilgisayarımı sattım yeni bir sisteme geçtim fakat sizin kafanızda fikir oluşturabilecek bir video bırakıyorum buraya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımınız için öncelikle teşekkür ederim. İşlemci OC istediğim frekansta çalıştı. Fakat ilk aşamada bir kaç farklı mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Onu da sürücü güncellemesiyle hallettim. şuan için stabil 3.23 Ghz.de çalışıyor.

Yardımınız için öncelikle teşekkür ederim. İşlemci OC istediğim frekansta çalıştı. Fakat ilk aşamada birkaç farklı mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Onu da sürücü güncellemesiyle hallettim. Şu an için stabil 3.23 Ghz.de çalışıyor.

Tebrik ederim iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı