Intel Core 2 Quad Q9650 alınır mı?

Bütçe
500

mustafaCemm

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
6GB DDR3 RAM
Anakart
G41M-Combo
Şu anki=
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz

RAM: 6.00 GB DDR3.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT (996 MB)

Depolama: 75 GB HDD, 149 GB HDD, 224 GB SSD.

Anakart: G41M combo.

Bu özelliklere sahip kasam var Geometry Dash, counter gibi basit oyunlar oynuyorum ama ara sıra gecikme ve kasma yapıyor o yüzden yeni işlemci almalı mıyım diye düşünüyorum fazla bütçem yok bir de anakartıma uyumlu olup oyunlarda işimi görse yeter ya da işlemci yerine 3.5 bine(para biriktitip) Izoly AMD Radeon RX550 2 GB ekran kartı almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki=

Bu özelliklere sahip kasam var Geometry Dash, counter gibi basit oyunlar oynuyorum ama ara sıra gecikme ve kasma yapıyor o yüzden yeni işlemci alınır mı diye düşünüyorum fazla bütçem yok bir de anakartıma uyumlu olup oyunlarda işimi görse yeter ya da işlemci yerine 3.5 bine(para biriktitip) Izoly AMD Radeon RX550 2 GB ekran kartı almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Hocam güç kaynağı kaç W ve markası nedir?

İkinci elde i5 4 veya 5. nesil kasalar bulunabiliyor 2-3 bine direkt öyle bir geçiş yapıp ekran kartını biraz daha ertelesen daha iyi gibi.

Şu anki=

Bu özelliklere sahip kasam var Geometry Dash, counter gibi basit oyunlar oynuyorum ama ara sıra gecikme ve kasma yapıyor o yüzden yeni işlemci almalı mıyım diye düşünüyorum fazla bütçem yok bir de anakartıma uyumlu olup oyunlarda işimi görse yeter ya da işlemci yerine 3.5 bine(para biriktitip) Izoly AMD Radeon RX550 2 GB ekran kartı almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
İkinci elden Q9650 alıp geçin hocam. Sakın o fiyata sıfır ekran kartı bakmayın. Oynadığınız oyunlar için sadece işlemci almanız yeter.

Şu anki=

Bu özelliklere sahip kasam var Geometry Dash, counter gibi basit oyunlar oynuyorum ama ara sıra gecikme ve kasma yapıyor o yüzden yeni işlemci alınır mı diye düşünüyorum fazla bütçem yok bir de anakartıma uyumlu olup oyunlarda işimi görse yeter ya da işlemci yerine 3.5 bine(para biriktitip) Izoly AMD Radeon RX550 2 GB ekran kartı almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Hocam siz bu oyunları mecburiyetten mi oynuyorsunuz yoksa zevkmi alıyorsunuz yani ona göre bir Update önerisi verebiliriz.

Şu anki=

200TL civarına alabiliyorsanız iyi bir artış olur. İş görür.
Birde Izoly gibi çöp markaların ürünlerini almayın, 3500TL'e RX550 direk almayın. Sıfır ekran kartı 10000TL altına bakılmaz, onu belirtiyim.

200TL civarına alabiliyorsanız iyi bir artış olur. İş görür.
Birde Izoly gibi çöp markaların ürünlerini almayın, 3500TL'e RX550 direk almayın. Sıfır ekran kartı 10000TL altına bakılmaz, onu belirtiyim.
Siz hangisini onerıyorsunuz benim ekran kartı ve işlemcime uyumlu olsun bide güç kaynağıma

Oyuncak sistem, fantaezi sistemi değisle ppara verilmez o işlemciye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı