Intel Core 2 Quad Q9650 alınır mı?

Bütçe
500
İlk attığın linktekini sizce alıyımmi değermi? Bide 2.el ucuza ekran kartı
nerden bukabilirim bana uyumlu olan
160TL iş görür, ucuz yollu günü kurtarır. Param Güvende alın ki bir sıkıntı çıkarsa iade imkanınız olsun.

2.el alsam sorun çıkarırımı ekran kartı veya bana önerdiğiniz işlemciyi
Bu anakarta sıfır işlemci zaten bulamazsınız. Sene olmuş 2025.

Ekran kartınıda Param Güvende ile alırsanız dediğim gibi iade imkanı olur. Test ettikten sonra temiz çıkarsa onaylar, sıkıntılı olursa iade edersiniz.

@mustafaCemm
İki tane şöyle RX 550 var:
Pazarlık yapın tabiki.

160TL iş görür, ucuz yollu günü kurtarır. Param Güvende alın ki bir sıkıntı çıkarsa iade imkanınız olsun.

Bu anakarta sıfır işlemci zaten bulamazsınız. Sene olmuş 2025.

Ekran kartınıda Param Güvende ile alırsanız dediğim gibi iade imkanı olur. Test ettikten sonra temiz çıkarsa onaylar, sıkıntılı olursa iade edersiniz.

@mustafaCemm
İki tane şöyle RX 550 var:
Pazarlık yapın tabiki.
Benim işimi görür demi bu ?bunun 4gb halide vardı bildiğim kadarıyla bide şuan geforce mu yoksa İzoly AMD Radeon RX550 arasında takıldım 2.elde sizin attığınız 1000tl ye var fiyat uygun parsm güvende var işlemcide aynı şekilde param güvende var

2008 yılında çıkmış işlemciyi sıfır ürettirler mi sizce hocam? Intel işlemcileri bizzat Intel üretiyor, Çin de filan üretilmiyor işlemciler. Çakmasıda olamaz onu söyleyeyim.

Şu gönderiye göre de 2011 yılında yavaştan LGA 1156 ve 775'in üretim fişi çekilmiş zaten:

Hocam piyasada kullanılmamış işlemci yok mu belki attığım da sıfır değildir fakat sıfır yazıyor.

Benim işimi görür değil mi bu? Bunun 4 GB halide vardı bildiğim kadarıyla bir de şu an GeForce mu yoksa Izoly AMD Radeon RX550 arasında takıldım 2.elde sizin attığınız 1000TL'ye var fiyat uygun parsm güvende var işlemcide aynı şekilde Param Güvende var.

Hocam bence ekran kartı almayın eğer aklınızda başka bir iş yapmak yoksa boşuna masraf.

Hocam piyasada kullanılmamış işlemci yok mu belki attığım da sıfır değildir fakat sıfır yazıyor.

Hocam bence ekran kartı almayın eğer aklınızda başka bir iş yapmak yoksa boşuna masraf.
Ekran kartını sonrasına düşünüyorum ama geometry dash oynarke mesela ssd ve ram olmasın ragmen yavaş yükleniyor ya işlemci yetmşyoe yada ekran kartı yetersiz geliyor o yüzden ekran kartı düşünüyorum ama işlemci kesin alıcam uyguna amd veya geforce 500-1000 tl olsun 2.el sorunsuz varsa almayı düşünüyorum.

14 yıldır saklanmış bir işlemci çok daha pahalı olurdu, koleksiyonluk değer olurdu çünkü. Sıfır yazmaları ise kandırmaca sadece.

Ekran kartını sonrasına düşünüyorum ama geometry dash oynarke mesela ssd ve ram olmasın ragmen yavaş yükleniyor ya işlemci yetmşyoe yada ekran kartı yetersiz geliyor o yüzden ekran kartı düşünüyorum ama işlemci kesin alıcam uyguna amd veya geforce 500-1000 tl olsun 2.el sorunsuz varsa almayı düşünüyorum.
Attığım RX 550'lerden biri kapın alacaksanız.

Geometry Dash bazında konuşmam gerekirse: İşlemci kullanımını %100'e vurduruyorsa işlemci kaynaklıdır. Aksi durumda sistem gereksinimi yok gibi birşey o oyunun.

Benim işimi görür demi bu ?bunun 4gb halide vardı bildiğim kadarıyla bide şuan geforce mu yoksa İzoly AMD Radeon RX550 arasında takıldım 2.elde sizin attığınız 1000tl ye var fiyat uygun parsm güvende var işlemcide aynı şekilde param güvende var
Izoly'i unutun, nereden bulduğu belli olmayan yerde temin edip kasa takıyorlar.

Geforce tarafında iyi alternatif yok pek. Fiyatları yüksek kalıyor genellikle. 750Ti'lar var ama DX12 destekleri yok tam olarak ve eski. Genede 750Ti daha güçlüdür RX 550'den.

14 yıldır saklanmış bir işlemci çok daha pahalı olurdu, koleksiyonluk değer olurdu çünkü. Sıfır yazmaları ise kandırmaca sadece.

Attığım RX 550'lerden biri kapın alacaksanız.

Geometry Dash bazında konuşmam gerekirse: İşlemci kullanımını %100'e vurduruyorsa işlemci kaynaklıdır. Aksi durumda sistem gereksinimi yok gibi birşey o oyunun.

Izoly'i unutun, nereden bulduğu belli olmayan yerde temin edip kasa takıyorlar.

Geforce tarafında iyi alternatif yok pek. Fiyatları yüksek kalıyor genellikle. 750Ti'lar var ama DX12 destekleri yok tam olarak ve eski. Genede 750Ti daha güçlüdür RX 550'den.
Biz şuan işlemicyi almayı düşünüyoruz. Bide size zahmet var ise önerdiğiniz 750ti ekran kartı 2.el varsa atabilirmisiniz bide baktım ben 2 fanlı ise benim kasama sığarmı bilmiyorum rx550 tam olarak sıgıyordu ölçmüştüm fakat bunu incelemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı