Intel Core 2 Solo Performans Artırma

yusufzcakmak

Hectopat
Daha fazla  
Epey eski olan notebookumu hafif ve kolay taşınabildiğinden dolayı tekrardan kullanmak istiyorum.
İnternette gezinme, ofis programları kullanımı ve çeşitli çokta gereksinim duymayan programları kullanıcam. Şu anda bu saydıklarımı rahat ve ortalama bir şekilde yapamıyorum. Umarım bana yardımcı olursunuz. Yoksa hiç mi ümit yok :D

Windows 7 Starter kurulu ama Windows 10 Home yapmayı düşünüyorum.

cpu.jpg spd.jpg mainboard.jpg memory.jpg graphics.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmaktan başka şansın yoksa RAM'i arttır. Intel çipset bilgisine göre işlemcin lehimli yani upgrade edemezsin. Xp SP3 kullan.

Ram ekleyip içindeki hdd yerine ssd koysam ve harici olarak depolama için hdd kullansam en azından internette gezinmek ve office programları için hiç mi kurtarmaz.Xp de kullanmak istemiyorum açıkçası.Çok anladığımdan değil ama şuana kadar okuduklarımdan bunları çıkardım.

Windows 10 kaldıracağından şüpheliyim.Tercihiniz Windows 7 veya 8.1 olsun.
Office programları pek fazla sistemi yoran programlar değil, kullanılabilir diye düşünüyorum.

Windows 10 kaldıracağından şüpheliyim.Tercihiniz Windows 7 veya 8.1 olsun.
Office programları pek fazla sistemi yoran programlar değil, kullanılabilir diye düşünüyorum.
Office programlarına ek olarak bir kaç, bu aralar yazılım öğrenmeye çalıştığım için, yazılım dilleri editörleri de dahil.Birde Windows 10 sistem gereksinimlerini karşılaya bilir gibi.
Windows 10 sistem gereksinimleri:
Adsız.jpg

Kaç gb ve kaç mhz de ram eklemeliyim onu bulamıyorum bir türlü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı