Intel Core 2 Solo U3500 HD 4330 sistem yavaşladı

Yazılımsal bir problem varsa 1-güvenli modda başlatıp görev yöneticisinde uygulama kullanımlarını izleyin , güvenli modda pc de takılmalar ama kasma ayrı bir olay .Sorun devam etmiyorsa 2-normal başlatıp yine görev yöneticisinden programların işlemci kullanım oranlarını inceleyerek sorunlu yazılımı bulmanız gerek. 1 ve 2. işlemin sırasını değiştirebilirsiniz.
Ayrıca pc de ssd yoksa win7 ilk kurulduğunda güncellemler devreye girerse pc kilit olur en iyi uyku mod ayarlarını yaparak pc'nin bir kendini toplamasını beklemek gerekebilir.

Yazılımsal bir problem varsa 1-güvenli modda başlatıp görev yöneticisinde uygulama kullanımlarını izleyin , güvenli modda pc de takılmalar ama kasma ayrı bir olay .Sorun devam etmiyorsa 2-normal başlatıp yine görev yöneticisinden programların işlemci kullanım oranlarını inceleyerek sorunlu yazılımı bulmanız gerek. 1 ve 2. işlemin sırasını değiştirebilirsiniz.
Evet dediğiniz (Windows 8 kurduğum zamanlarda) zamanında benim de aklıma gelmişti, ikisine de baktım ancak aynı durum söz konusu malesef, ekran kartı driver'ı sıkıntılı diye düşüneceğim ama AMD'nin kendi sitesinde vermiş olduğu driver kurulu.

@wakkum şuan güvenli modda açtım %19 cpu kullanımı boşta.

Bende bir ekleme yaptım, şuanki durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Tek tek çalışan programlara bakmalımıyım yoksa yüksek kullanıma sebep olan programlar mı önceliğimde olmalı?
Yüksek kullanım olanlara bakman gerek bilgisayarı aç görev yöneticisi işlemler sekmesinden inceleme yap cpu devamlı sömüren bir uygulama varmı , sonra performans sekmesinden bak ram kullanımları normal mi.

Yüksek kullanım olanlara bakman gerek bilgisayarı aç görev yöneticisi işlemler sekmesinden inceleme yap cpu devamlı sömüren bir uygulama varmı , sonra performans sekmesinden bak ram kullanımları normal mi.
Hocam Catalist Control Center arka planda biraz tüketim yapıyor onun dışında şuan boşta işlemci kullanımı normale dönmüş durumda, ancak Edge'yi açıp bir siteye girmeye çalıştığım anda %100 işlemci kullanımı oluyor, bu kadar olması normal değil sanırım.

@wakkum ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı