Intel Core Duo E8400 ekran kartı tavsiyesi

o anakart 4gb ramı desteklemez aynı chipseti kullanıyorum 2x2 4gb kingston 667 mhz ram aldım 4gb (3.25 kullanılabilir) oluyo ekran kartı olarak eski bir pc olduğunu düşünerek çok yatırım yapmanı tavsiye etmem bendede benzer bi sistem vardı dediğim gibi ram öyle oldu core 2 duo e7500 kullanıyorum ssd kesinlikle alın ben aldım gerçekten bilgisayar çok hızlandı ekran kartı olarak r7 240 1gb fiyatına göre performansı iyi veya gt 710 ben r7 240 öneririm diğer ekran kartları darboğaz yapacaktır

kaç ay önce r7 240 1gb 230tl ye falan bulunuyodu şimdi göremedim gt 710 da şuan 280tl falan hak ettiğini pek sanmıyorum ya ikinci el bakacaksın yada fiyat araştırmasına önümüzdeki günlerde devam edececeksin gözüme bi kart çarparsa tavsiye için link bırakabilirim
BU ARA PİYASADA ÇOK SAHTE EKRAN KARTI VAR DİKKATLİ ŞEKİLDE ARAŞTIRARAK SATIN ALMANI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM GÖSTERDİĞİN 750ti GİBİ KARTLAR SAHTE

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı